Vtipné zážitky po narkóze: Podeľte sa o ne
Ahojte, len tak pre pobavenie, máte nejaký vtipný zážitok po narkoze ? Viem že to si človek asi nepamätá tak skôr ak vám to niekto povedal. Prípadne nejaké zábavné historky priamo od zdravotníkov
@petra_bororo tak toto iste som aj ja zazila pred 4rokmi, tiez som prisla o babatko a presne zobudili ma a strasne som sa rehotala..potom mi to az bolo trapne ale povedali ze to je este ten lepsi pripad ked sa smeje..vedla na izbe im zase skoro usla z izby ked sa zobudila taka bola dezorientovana a vystrasena
Z praxe na vyske,kardiologicka JIS,pacient mal parminutovu narkozu,po zakroku anesteziolog odchadzal a kazal mne a spoluziakovy na pana dat pozor..ja som odisla vedla,a naraz cez sklo vidim,ako spoluziak vybehol von pred dvere a zvalil sa na zem..utekam za nim,ze co sa deje,a on sa smial az plakal..kym som bola prec,pacient sa prebral a povedal mu "hej nacelniku,kedy odchadza vlak" a v sekunde spal zas 🙈
Moja najstaršia dcéra po narkóze keď ju budili sa nad ňou skláňal mladý lekár a ona mu vraví Bože ty si krásny , máš frajerku ?
po kratkom gyn. zakroku sa mi snivalo, ze cely cas sedim s muzom za stolom s kavou a druzne diskutujeme o niecom, ked som sa prebrala, este ma tahala sestricka na posteli chodbou, zacala som jej vysvetlovat, ze potrebujem naspat, nedokoncila som s muzom rozhovor, ona mi ale nerozumela, vraj som len blabotala.
Iba ja nepamätám ani na prd? Alebo tie sú iba vymýšľané príbehy?
ja si len pamatam, ze som pocitala a "o sekundu" som bola hore so slovami: to uz je hotovo? ja som si ani nestihla pospat - a oni tam operovali skoro hodinu
Ja som po operácii žlčníka pri prebudzani kričala a kopala aby ma zachránili lebo mám strašné bolesti.🤦🏼
@tinkybinky 🙂 🙂 🙂 pri mašličke mi slzy vyhrkli od smiechu 🙂
Minuly rok som bola v celkovej anesteze pre akutnu sekciu. Jedine co si pamatam ked ma ako tak prebrali, ze som sa len dookola pytala ,,je maly v poriadku?,, musel po mne az zakricat anesteziolog. Ze sa narodil zivy a dycha sam. Az po tejto informacii som uz bola ticho a spokojna. Maly sa narodil v 30 gt. Horsie je ze mi na poziadanie dali telefon do ruky...ked som sa snazila vsetkych informovat o jednej v noci...ani nie o pol hodinu som im vsetkym pisala este raz s jasnymi informaciami...v sms som to riadne posplietala
Spievala som😁…ľudovky🙈…velmi hlasno🤣
Raz som vyznavala lasku lekarovi, 🙈ked som uz bola naspat normalna tak dosiel za mnou s velkym usmevom, takto ho este nik nebalil a tolko lichotok nedostal jak som to predviedla ja, a ked ma dvihal a daval na ine lozko tak ze vraj som sa aj pritulila ze krasne vonia.. Skoro som pod zem prepadla od hanby.. Ale fesak to bol aj za triezva😆🙈ale smola zenaty😆
Ahojte, no ja som sa rovno platonicky zamilovala do anesteziológa, také krásne oči a uhrančivý pohľad som ešte nevidela. Celú dobu ma držal za ruku aby som sa nebála a keby neprišiel na sál môj lekár, tak sa tam už vznášam v beztiažovom stave.☺️ Po anestéze, úplne mimo, som môjmu lekárovi na všetko odpovedala slovíčkom áno, tak sme sa si dali radšej ešte telefonát a smiali sme sa s ním na tej príhode aj 10 minút.
ja si pametam ze som chcela s doktorom skocit na kavu 😁 a len som videla tie uskrny personalu okolo
Ja po operácii žlčníka , nevedeli ma zobudiť, chodili ma kontrolovať a ja som chcela iba iba spať, som sa usmievala a pozrela pod tričko či som už "po" a spala ďalej...doma som mala 4 mesačného chlapčeka/.
Syn mal asi 18 rokov, po narkóze bol nepokojný a keď sa prebral pohľadom neprítomným hľadal barlu, že nevie kde má....potom zaspal ďalej a nepamätal si to.... barle nemal, ani ich nepotreboval😂
@basulaak 😁 mali ma brať na sálu okolo 10, dali mi tabletku, ktorá sa dáva pred narkózou (netuším čo to je) aaaale namiesto 10 som sa dostala na sálu o 18. Neviem či to mohol byť dôvod prebratie uprostred zákroku, ale ja som sa zľakla a prvá reakcia je brániť sa, tak dostal chudák 🙈, chcela som aj zdrhnúť, ale to ma už zalahli a rýchlo uspali. Inak človek by nepovedala koľko sily ma v takom okamihu.
Ja som sa z lekára rehotala ze vyzerá ako moj bratranec 😁
So smiechom som mu hovorila, Peťo, to si ty? Daj dole tu masku ja ťa poznam😆
Po prvej sekcii ma niesli na izbu, manzel bol pri mne tak ako ma tlačil ošetrovateľ, manzel šiel s nami
Manzel mi hovori ako som to zvládla,bla bla
Tak som mu povedala,vieš aké to bolo super? Aj druhé chcem takto😆
Nebolo to až také super no😅
Ja som začala diktovať zoznam na nákup a potom som pozrela na lekára s poznámkou do riti to čo máš na sebe 😂som si myslela že môjho muža vidím asi. Vlastne netuším čo mi hlavou išlo.
Pár dní do zadu som bola na gynekologickéj operacií ..
Zobudila som sa na sále a začala plakať že chcem ísť domov 🙈😁 ale to si nepamätám
keď som sa prebrala už na pooperačke si pamätám ako sestričky kričali..
"Preboha nie, nechytat" ja som rukami si chytala pooperačné rany lebo neskutočne bolesti ..
Potom prišiel doktor tomu som povedala že keď so mnou niečo neurobí že mi umrie brucho 😄
Nakoniec som vynadala sestričke že mne je zima, že nech ma láskavo prikriju lebo tu majú strašnú zimu ..
A potom ešte jak som mala v krku hadičky pri operácii ma drazdilo z toho na kašeľ tak som povedala sestričke že mi pokazili hrdlo a ja nemôžem kašľať lebo ma bolí brucho z toho 🙈😁😁
Na ďalší deň prišiel pán doktor za mnou s úsmevom na tvári že či si vôbec pamätám že bol pri mne a že čo mi hovoril ...🙈😁😁

ja som sestričke v oblbnutom stave povedala - máte oči ako Magda Paveleková 🙂