Vybrali mi celú štítnu žľazu, ale vôbec neberiem lieky
Dobrý večer, dlho som tu nebol, tak neviem, či tu bola taka otazka...
Vybrali mi štitnu žlazu celú, pred rokom
A neberiem vobec lieky.predpisane ich mam, ale ja som ich prestala jesť, tak sa citim lepšie. Neviem, či to môžem...:-/
Predtym som ich brala cca 7 rokov
Nemá niekto s tým skusenost?dakujem
Da
@iinka To by si nemala,dostavas v nich hormony sice umele ale take ako z vlastnej stitnej zlazy,bez tych liekov nemozes fungovat.Mne tiez celu vybrali sice uz je to 7rokov ale furt som na liekoch a kontrolach.nepodcenuj to,to nieje standa,zacni ich prosim Ta brat a objednaj sa na kontrolu,mas dieta mysli na neho
@zuzka565 presne ja ked som este nevedela ze mam hyper ako ty pulz bol stale 140 160 3 krat mi bolo tak zle ze som sa nemohla postavit hruza des az potom mi nato prisli ze stitna a zatial beriem uz rok vkuse
@dzejdzej4988 ja som mavala po operacii asi 3/4 roka okolo 140, a teraz ako nejem liek mam normalny pulz
Treba ísť na kontrolu a povedať o svojich ťažkostiach. Niekedy to trvá kým sa správne nastavia lieky. Ale bez nich dlho fungovať nebudeš. Takže fakt rýchlo sa objednať ku Dr lebo to nieje ako keď len tak vysadis ATB. Som zdravotná sestra. Robila som na internej Jiske tak viem o com rozprávam. Môže ti to kľudne poškodiť srdce a nebudeš jest lieky iba na štítnu ale plus aj na srdce a potom bude pozde plakať nad rozliatym mliekom.

Ahoj lieky treba naďalej užívať. Štítna žľaza ti produkovala hormóny ktoré teraz nemáš keď neješ lieky. Momentálne ti môže byť dobre kým máš v krvi zásobu hormónov z liekov. Ale keď sa začne míňať tak to bude poriadna sarapata. Ja mam hypeetyreozu a tiež som nejedla lieky a skončila som na urgentne so 180 pulzami. Tak radšej ich užívaj ako máš lebo to nie je sranda.