Vyčnievajúca gulička z prsníka
Zdravim, pred 3 týždňami som si dal preč sám vycnievaciu guličku z prsníka nebolela bola pohyblivá išla mi krv a hneď som si ju ošetril studenou servítkou myslíte že to nebude nič vážne lebo som tu guličku mal na prsníku
@daniel_podzahorsky myslíte?!!! Jasné, určite ti tu niekto napíše odpoveď.
Sám sa operuješ a po týždni sa pýtaš ,, myslíte?"
Vycnievajuca gulicka je co presne?? 😃 gulica pod kozkou alebo na kozi na stopke?
@daniel_podzahorsky vyčnievajuca gulička bola akože čo? Vyrážka? Absces? Alebo tie kožné výrastky na tej tenkej "stopke"? Lebo ťažko povedať,čo to bolo a či teraz sa ti napríklad to ložisko nezapalilo,či nehnisa a podobne.
Neviem, čo chces tu vlastne počuť,nevie nikto, čo to bolo a či z toho nič ti nebude
@daniel_podzahorsky Ak to bola naozaj Montgomeryho žlaza, OK, vytlačil si ju/jej zatvrdnutý sekrét, ale už to viackrát nerob. Sleduj, či sa Ti to nezapáli a nepridružia sa nejaké komplikácie. A už to naozaj nikdy nerob, nemajú sa ani "pučiť" ako zapálené vyrážky (v konečnom dôsledku ani tie by si si nemal vytláčať sám, ak si nechceš narobiť problémy s pleťou). Ak by sa Ti to zasa zapaľovalo, radšej s tým zájdi k svojmu všeobecnému lekárovi/lekárke, ale nevŕtaj sa v tom sám... Vystúpené Montgomeryho žlazy sú normálne - niekto ich má viditeľnejšie, iný nie. Ty máš, tak do toho nevŕtaj (ale zasa zopakujem, ak si si isty6, že ide o tieto žľazy, ak nie ukáž doktorovi/doktorke).
@daniel_podzahorsky tak sleduj,či sa ti rana nezapali,a pre budúcnosť už to nevytlacaj
@daniel_podzahorsky Ak nemáš zápal, nechaj to tak. Sem-tam to skontroluj, ale už to nevytláčaj. Ak by sa
Ti čokoľvek nezdalo, radšej choď lekárovi (aj zbytočne, ako niečo zanedbať).
@daniel_podzahorsky Myslíš rakovinu prsníka? Ak už do toho nebudeš rýpať a naozaj si len vytlačil stuhnutý sekrét (ako mazovú zátku) z Montgomeryho žlazy, tak podľa môjho laického názoru nie. Ale asi by som to na najbližšej preventívke spomenula všeobecnému lekárovi/lekárke a spýtala sa na jeho/jej názor. Určite by som len kvôli tomu nešla k doktorovi, ak to nie je zapálené a hrčka nemala viac ako milimeter. Ak to bolo niečo väčšie, pre pokoj vlastnej duše choď aj teraz niekedy.
@daniel_podzahorsky mne skor pride ze mas ukozstny stav. ty si uz bol vazne chory ci dakto ti umrel? ja som sa sledovala a hrozne bala ked mi umrel rodic. stavy ked somm myslela ze nedozijem rana.
@daniel_podzahorsky pozri, chod k lekarke. mna to vzdy ukludnilo. ked som pocula od lekarky ze to nie je nic. neviem ci ta ukludni ked ti tu ludia budu vypisovat hocico.
@daniel_podzahorsky nerozumiem, ved pojdes sam.
Čo ti máme poradiť? Premazávaš komentáre, potom tu dáš fotku bradavky a čo chceš akože od nás?
Toto co je zase? Začnem čítať tému, a všetko má autor vymazané. To potom aký zmysel má táto téma keď to hlavné co chcem vedieť od autora, tu nie je? Bože človeče, sa preber...
Ako postihak 🤨
Toto co je zase? Začnem čítať tému, a všetko má autor vymazané. To potom aký zmysel má táto téma keď to hlavné co chcem vedieť od autora, tu nie je? Bože človeče, sa preber...
Ako postihak 🤨
@bielasovicka ok ospravedlňujem sa ale som mal vycnievaciu guličku mala farbu ako bradavka a bola na povrchu bradavky a som si dal sam dole a išla krv a sa mi urobila chrasta

@daniel_podzahorsky abces mozno.