icon

Vyhádzaná tvár

luli552
3. okt 2022

Ahojte babule..myslite že toto ma aj inú pomoc..či len kožného lekára?..vyskúšala som v lekarni všeliake maste a nič...ešte aj u kozmetičky som stym bola...

Vyhádzaná tvárVyhádzaná tvárVyhádzaná tvár
dzescebuly
3. okt 2022

@luli552 možno alergolog alebo gastro ešte

luli552
autor
3. okt 2022

@dzescebuly no už som aj nad tym rozmyšlala..ako ja mam aj hormonalne problemy možno aj to..alebo zmenit kozmetiku..lebo rychlo ju mám aj zanesenu a vela čiernych viditeľnych bodiek mavam.

sendy1993
3. okt 2022

Skus jarischovu vodu

timejka903
3. okt 2022

@luli552 Ahoj. Môžeš mať aj na niečo alergiu. Ja som mala takéto akné z čokolády. Tak som nejedla čokoládu. Nijak zvláštne som sa o tu pleť nestarala iba som mala nejakú vodu s antibiotikami z lekárne. Alebo aj na mliečne výrobky môžeš mať alergiu. Vraj keď máš akné na brade tak je to zo zlej stravy. Skús aspoň obmedziť tú čokoládu a cukry celkovo (sladké vody..) iba prírodný cukor z ovocia. Snáď ti to pomôže. Inak ešte keď sa mali nosiť respirátory tak som mala z toho červené flaky na tvári až také pupáčiky. Nenosíš respirátor náhodou? Samozrejme je to tvoja vec len tak náhodou či to nemôže byť aj z toho

veronykacs
3. okt 2022

Kúpiť “Niacinamide (Vitamín B3) 10% + Zinc 1%” - to je take serum, buď od ordinary, alebo revolution, s týmto ponatierať po umyti ráno, aj večer, pôsobí hojivo a protizapalovo, keď sa vstrebe natrieť krémom od biodermy, denný Sebium Pore Refiner a nočným tiez niektorým z rady Sebium.. toto je pre mna top, schválené kozmetickou 🙂 vyskúšaj

timejka903
3. okt 2022

@luli552 Môže to byť aj z tej kozmetiky. Veď kozmetička ti musela diagnostikovať typ pleti a aké produkty sú vhodné použivať. Ak sa ti robia čierne bodky tak sa ti upchávajú póry a z toho sa robia aj vyrážky. Váčšinou to býva z olejov ak máš mastnú-zmiešanú pleť. Takže rozhodne nepoužívaj nejaké olejčeky aj keď môžu byť prírodné a hlavne si pozri zloženie kozmetiky, ktorú používaš ak obsahuje oleje tak z toho sa ti môžu upchávať póry

timejka903
3. okt 2022

@luli552 A hlavne si to nevytláčaj lebo tam vidím take krvavé tie vyrážky ako keby chrasty. Snáď ti niečo z toho pomôže alebo zmierni tie vyrážky. Ja som mala tiež takú pleť a bola som z toho nešťastná, ale dá sa to riešiť😊

luli552
autor
3. okt 2022

Ďakujem vám baby za ochotu, čas...som rada určite sa sem vratim a budem čerpať s každej pomoci...určite zmena jedla by bodla @timejka903 aaa @veronykacs určite si to skusim pytat

leath
6. okt 2022

@luli552 Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie

luli552
autor
11. okt 2022

@leath no ak je to nieco ako aloevera tu ano aj všeliake bylinky... Pila som aj vodu aloevera aj mam liečivu bylinku ktoru si natieram čerstvu z kvetinača...a nič upravila som aj stravu trochu a nič...teraz trochu som zmenila čistu vodu za sladku a trochu vidno zmeny ale nie na 100%

simonka22s
Autor odpoveď zmazal
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
luli552
autor
11. okt 2022

@simonka22s tak pomohol? Alebo ste to mali horšie potom

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
luli552
autor