Vyhádzané brucho

2. sep 2022

Ahojte,

uz 3ti den mam takto vyhadzane brucho(v skutocnosti je to trochu horsie 😅). Trochu to svrbi. Od vcera si davam fenistil kvapky, no neviem ci zaberaju. Ak to do pondelku nezmizne, tak pojdem samozrejme k dr.
Len ci neviete co by to mohlo byt. Nikde inde vyrazky nemam. Nepamatam si, zeby som jedla nieco nove 😏

larvuska
2. sep 2022

Ahoj,ja som mala podobný výsev kde som čakala druhé dieťa.V tretím trimestri začal výsev pod prsiami.Doslo to do takého štádia ,že som chodila pravidelne na kožné,skoro každý tyzden a menili mi rôzne masticky.Ten výsev sa postupne rozšíril aj na brucho.Cítila som neznesiteľne svrbenie.Aj v noci,rúk,chrbta.Bolo to hrozné.Nezistilo sa z čoho to môže byt.Robili mi krvné testy,sledovali pečeňové testy…žiadne dramatické hodnoty.Skončilo to,až som porodila.Až vtedy to celé zmizlo.Teraz som v 17 tyzdni tretieho tehotenstva a opäť má svrbia prsia a pod nimi.Trosku som vysypana,dá sa to zvladnut.Na koznom som nebola.Pôjdem až by sa zhoršovalo.Verím že nie,lebo sa bojim,už som tým prešla a bolo to narocne.

autor
2. sep 2022

@larvuska len ja nie som tehotna 🥺
No nevadi. Ved uvidim ked to nezmizme co povie dr. Len neviem co si mozem na to davat

janage
2. sep 2022

ôže to byť kľudne alergia na zle vyplákaný prací prostriedok. Skoč do lekárne a miesto fenistilu si daj zodak . 7 tabl. je bez predpisu.

autor
2. sep 2022

@janage dakujem. Skusim zajtra skocit. Teraz mi napadlo, ved ja som menila avivaz 😩
Ale nikdy som s tym problem nemala 🤔

janage
2. sep 2022

Tak na začiatok obliecť niečo čo nebolo v novej aviváži a ten zodak. Prípadne ak by si mala doma dithiaden tak 1tbl. Ak to stiahne, tak alergia

autor
2. sep 2022

@janage dithiaden nemam 🤷‍♀️

janage
2. sep 2022

to je na predpis, zvyknú ho mať doma alergici. Nevadí, zajtra kúp zodak, vysaď fenistil kvapky a daj si ho. Ak sa stav nezlepší v pondelok smer kožné😉