icon

Výhody a nevýhody operácie žlčníka

benco84
17. sep 2023

Zdravím dnes som bol po dvoch mesiacoch znovu na pohotovosti koli žlčník kde mi povedali že ale nič nevidia na ultrazvuku lebo dokedy som prišiel na pohotovosť bolest ustúpila. Môj problem je že mám ist na chirurgiu a dohodnúť sa s doktorom ako postupovať ďalej. Či operácia alebo nie. To je otázka na ktorú si sám neviem odpovedať. Viete mi niekto prosím povedať výhody a nevýhody operácie? Pýtam sa lebo pracujem a žijem v Nemecku no nechcem teraz stratiť prácu koli tomuto problému aj keď je u mna na prvom mieste zdravie musím pozerať a do budúcnosti. Pracujem tu s oknami čo je ťažká fyzická práca. Takze vôbec nemám tucha že čo robiť.

Strana
z2
66simonka66
1. nov 2023

Som po operácii žlčníka, neľutujem. Ani neviem, že ho nemám. Môžem jesť úplne všetko a keďže som pažravá 😃 fakt som ani nedodržala žiadnu diétu po operácii, hneď na druhý deň som jedla maďarský guláš, ani som to na kontrole nepovedala a tvárila sa, že dodržujem diétu. Kým mi neodstránili žlčník, mávala som také koliky, že som niekoľkokrát skončila na pohotovosti. A koliky som ku koncu mala už aj 2x týždenne.

Strana
z2