Výkyvy nálad po pôrode a počas dojčenia
Ahojte, chcem sa opýtať. Stalo sa Vám alebo máte skúsenosť s tým, že všeobecne mate veľké výkyvy nálad, v podstate nieste ako keby ani šťastné, skôr nervózne a rýchlo nasratelne v bežnom stave. Teraz som po pôrode cisarakom druhý krát, a ako keby sa mi ta nálada upravila, mam väčšiu trpezlivosť, som aj šťastná. A je to už druhý krát, je to tým malým dieťaťom, alebo dojčením? Pripadne sa mi stabilizovali nejak hormóny? Ešte nemám menštruáciu. Mali ste to podobne? Chcela by som aby tento stav trval co najdlhšie.
Úplne normálne ženské telo je aj bez pôrodu plne nevyrovnaných hormónov ktoré treba ovládať a po pôrode o to viac chvíľku to potrvá treba sa len naučiť s tým žiť 🍀
Úplne normálne ženské telo je aj bez pôrodu plne nevyrovnaných hormónov ktoré treba ovládať a po pôrode o to viac chvíľku to potrvá treba sa len naučiť s tým žiť 🍀
@20andrejka20
@zuzanna33 ja práveže po pôrode mám stavy hrozne sa mi mení nálada nemám na nič chuť všetko ma vytočí..a pred tehotenstvom som bola pozitivná osoba a teraz úplný opak a manžel to nevie pochopiť že sú to hormóny podľa neho výhovorky :(

Ano, je to bezne su to hormony, po case to prejde....