icon

Výlev ohľadom zdravotných problémov

10. feb 2022

Idem sa vyplakať. Už dlho mám gynekologické problémy. Začalo to pred 5 rokmi diagnostikovaným HPV vírusom, neskôr sa pridali cysty na vaječníkoch, v prsiach, v lymfatických uzlinach, na štítnej zlaze… proste všade. Vždy mi dali len vitamíny a kontrola o pol roka. Po poslednej prehliadke, ale prišiel sok. Vola mi lekárka, že zle je, akútne vás musím poslať na biopsiu krčka maternice. Vravím no nadhera, ale ja ležím v doma s covidom. Oooo tak to sem nemôžte, reku pošlem muža pre papiere, ani to nie. Takze kým mi skončí karanténa neviem ani vlastne čo a prečo. A čo je najväčšia haluz? Budúci týždeň nastupujem konečne do nového zamestnania. To budú mat zo mna radosť. Ja len tak, že keď sa darí tak sa darí.

Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
10. feb 2022

@bambulienka25 áno, priplácala som za cytologiu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
10. feb 2022

@bambulienka25 ja pevne verím, že to bude v pohode. Bola si po konizacii v nemocnici alebo je to len ambulantný zákrok? Nech viem v práci ich pripraviť. Lebo Dr mi do telefónu rovno povedala, že to vidí na konizaciu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
10. feb 2022

@bambulienka25 tak má štve, že neviem žiadne info bližšie ohľadom toho. Normálne si vyčítam, že som sa priznala, že som pozitívna. Ale tak človek chce byt zodpovedný a teraz sa do budúceho týždňa ukusem od nervov.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
10. feb 2022

@bambulienka25 takze PN, ani neviem či sa smiať alebo plakať. To mi rovno v robote povedia dovidenia. Ledva nastúpim a hneď toto. Konečne sa človek zamestná aby nebol na UP, ide ma šľak trafiť. Viem, že zdravie je dôležitejšie, len ma stve to načasovanie.

madeline1
10. feb 2022

Je to vazne, ale nestresuj, za tyzden sa ti to az tak nezhorsi. Z karanteny si za par dni vonku a potom rychlo k lekarovi, v praci to pochopia. Do prace ale nastup tak ako ste sa dohodli, aby neuprednostnili niekoho ineho, potom sa daj vypisat ( na lekara mas narok tak, ci tak, za to ta vyhodit nemozu, len pekne nastup a podpus zmluvu) kludne potom nadriadenemu povedz, konkretne s cim ides, praca ta pocka. Ries zdravie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
10. feb 2022

A to som šla za gyndou kvôli vytoku a rezaniu. 🙈 normálne mi je zle.
Ved to, že či to pochopí. Vzal má dobu určitú, na zástup počas dlhodobej PN, lebo má dlhodobo chorých zamestnancov a ja ledva nastúpim a tiež pôjdem na PN. No on si pomysli.

martinkatinka
10. feb 2022

Na aku poziciu ides? Mozno to pochopi 🤷

autor
10. feb 2022

@martinkatinka do obchodu - asistent predaja, cize min 12 hodín na nohách, dvíhanie ťažkých prepraviek. Skúsim mu zajtra zavolať, že aká je situácia, že čo mi povie. Že ci bude ochotný posunúť deň nástupu. Aj keď tomu vôbec neverím.

marca12
10. feb 2022

Nic im nehovor zatial. Tiez sa mi stalo,ze som nastupila do novej prace a bum hned prvy mesiac PN a pritom som PN nikdy nebola. Zamestnavatel bol chapavy nastastie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
10. feb 2022

Nerus nastup, podpis zmluvu, prid do prace a uvidis. Ja tiez robim predavacku, 11 hodin na nohach, po operaciach, s endometriozou. No snazim sa, ale zase sa nepretazujem. Hlavne sa poliec a uvidis, ze s pozitivnym pristupom to pojde lahsie 😉

luccija
10. feb 2022

Zatiaľ mu nič nehovor.Este nevies dokedy budeš doma s Covidom a kedy Ti dajú termín konizacie a pod...nastúpila by som aj tak si myslím, že zákrok Ti dajú do mesiaca uvidíš...ešte aj záleží aké máš vysledky

autor
20. feb 2022

Tak 8.3 má čaká konizacia, vezmú mi väčšiu časť krčka. Videla som na monitore ako veľmi je postihnutý. Pevne verím že histológia bude ok. Bože toto je stres neskutočný.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2022

@bambulienka25 nastúpila som normálne, až teraz po kolkospii som mu oznámila, že má čaká menší operačný zákrok. Prekrútil očami, ale musím povedať, že prejavil aj ľudskú stránku lebo má objal a povedal, že sa nemám báť a všetko bude v poriadku. A to ma pozná týždeň. Vidí, že sa snažím v práci a môj zdravotný stav nijako neovplyvňuje moju prácu tak hádam si ma nechá a vydrží kým sa preliecim.
Ďakujem za podporu ❤️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
6. mar 2022

@bambulienka25 ahoj, tak ja som už po, dali mi skorší termín. Ale nechali mi tamponadu, že si ju mám dnes sama vybrať a ona je tak hlboko, že nech sa akokoľvek snažím tak to neide. Mám ísť na pohotovosť?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2022

Baby mam strach, som týždeň po konizacii a už od včera krvacam. Nie špiním ale normálne krvacam. Ja už neviem či to tak má byt alebo sa niečo pokaslalo. Mám aj bolesti a nafúknuté podbrusko 🙈 len sa príliš sledujem?

callisia
12. mar 2022

Choď na pohotovosť. Aj keď zbytočne, choď.

bambulienka25
12. mar 2022

Modrý koník
Nechápem preco bola moja odpoveď vymazaná. Vysvetlenie??? Je to normálna odpoveď

bambulienka25
12. mar 2022

Nemáš mat ovu alebo ms? Ked nie tak by som sla na pohotovosť alebo tam kde ti to robili. Ja som dni pi konizacií nekrvacala len mala bolesti a mierne špinenie

autor
12. mar 2022

@bambulienka25 tiež má to prekvapilo, prv som myslela, že to ty sama. Človek sa snaží nájsť radu a skúsenosti a oni tie rady a skúsenosti vymažú. 🙈

autor
12. mar 2022

@callisia idem zháňať muža nech dôjde domov a ideme. Nepáči sa mi to vôbec.

Strana
z2