icon

Výmena bedrového kĺbu - clinica orthopedica

ivv
17. jan 2021

Ahojte, caka ma to o mesiac.. som v sinusoide, raz dobre, potom mesiace velmi velmi zle. Moja motivacia su male deti, nestiham im 😄. Robili vam operaciu tu? Ako ste na tom.boli po pol roku, roku? Ja neviem nohu pritiahnut, problem obut ponožky, obliect sa v stoji.. Viete urobit drep? Cupnut si? Turecky sed? Toto je pre mna teraz nemozne.. chcela by som aby sa to potom dalo, len ci to je možné..

aniele
17. jan 2021

Mojej mame ho tam pred tromi rokmi menili, mala 82. Neviem, či by dokázala (a chcela, v jej veku) veci, o ktorých hovoríš. Ale výrazne jej to zlepšilo kvalitu života. Nemá bolesti, je síce pomerne krehká, ale denne chodí na hodinové prechádzky. Samozrejme, veľmi dôležitá je rehabilitácia, treba sa vedieť zaťať. Bratovi menili inde. Mal ani nie 40, ale tiež mu to veľmi pomohlo.

paulisko
18. jan 2021

Mňa na tejto klinike operovali... Ale nohu - koleno a stehenna kosť.... Som nadmieru spokojná.. úžasní personál super prístup... Na operáciu som si vybrala môjho pána doktora Vojtaššáka

ivv
autor
18. jan 2021

@aniele a brat je na tom pohybovo ako?

aniele
18. jan 2021

@paulisko Aj mamu operoval. A naozaj sme boli veľmi spokojní. Kedykoľvek som mohla za ňou prísť, prevediem celý deň (jasné, teraz je to iné). Personál fajn. Ale to závisí aj od pacienta. Rehabilitačná si pochvaľovala, ako mama spolupracuje, cvičí, že nie je fajnovka ako mnohé, hoci mladšie. Že je potom aj vidieť výsledky. Naozaj som to aj ja videla na kontrolách.

@ivv Keď si zoberiem, že v práci cestuje po svete, šoféruje... veľmi dobre. Tri roky sa myslelo, že je to z chrbtice!, už ledva chodil, v predklone, s bolesťami...

paulisko
19. jan 2021

@aniele áno súhlasím... Tiež mi hovorili že niektoré baby to zle zvládajú... Ja osobne som si ťahala sama hadičku z nohy a tak snažila som sa im pomáhať aj sebe takže to ocenili... Ale zlatunkí boli ešte ma pri odchode čakal personál pri dverách aby sa pozdravili

ivv
autor
19. jan 2021

@paulisko och, o to sa nebojim, ze by som rekonvalescenciu zle znasala. Mam za sebou tri cisarske. Cvicim aj teraz aby boli svaly silne. Len som obmedzena pohybom a bolesťami aj v noci.

paulisko
20. jan 2021

@ivv to ani netvrdím... Každopádne vám však držím palce aby ste boli čo najskôr fit!! 😊

janin26
3. apr 2022

@ivv ahoj, bola si?

gabikamacikova
10. jún 2024

@ivv Ahoj,viem že je to už pár rokov,ale ako ti to prosím celé dopadlo?

ivv
autor
10. jún 2024

@gabikamacikova ahoj. Bože.. uz tri roky! Aj som zabudla! 🤭 vymena klbu dopadla vyborne. Perfektne odvedená práca Dr. Konečného. Ja som pri operácii mala nohu o 4cm dlhsiu. Super vrátane, lebo dorovnal 2cm rozdiel plus 2cm co som.mala panvu poklesnutu na chorej strane. Teraz ani neviem ze operacia bola. Ale! Cvicim, udržujem sa v pohybe a nemôžem, nechcem pribrať. Takže u mňa spokojnosť 😊