Výmena platničky c6-7
Prosim vas ma niekto z vas komplikacie , tazkosti po vimene platnicky c6-7 ? Dakujem
muzovi operovali platnicky kvoli trvalym bolestiam, chirurgicky. bol to des. pol roka sa liecil a aj tak po 3 rokoch sa bolesti vracaju pomaly naspat.
@adula12 je mi to luto prajem
Skore uzdravenie 🙏ja som 11 mesiac po operaciji stale na PN ke , a stale nove bolesti 😥
@falbala132 vdaka ☝️
@marca12 on bol a je inak sportovec, hrudnik s vypracovanymi prsami, trojuholnik 😁 preto ho mrzi, ze takto dopadol. Cvicit sa mu da jedine vecer, ale jemu tie cviky od rehabilitacnej praveze nepomahali, proste tieto neutralne cviky su neni vhodne pre kazdeho. 🤔 jeho nechali dlho trapit, az to dopadlo tak, ze v hodine 12 siel pod noz, uz si necitil jedno chodidlo. A to mu aj ostalo, patu ma necitlivu.
@adula12 praveze aj sportovci maju casto taketo problemy,lebo zatazuju jednu cast. Aj posilnovanie nici platnicky. Ja sa trapim druhy rok a vela som si nastudovala. Cvicim rehabilitacne cviky,ide to pomaly,lebo mam pocit,ze to cvicenie nezabera,ale ked sa pozriem,v akych bolestiach som bola pred 2 rokmi. Staci aj kazdy vecer,ak precvici. Ono je to na dlhe roky a naozaj iba cviky pomozu. Ak mu nevyhovuju,nech najde ineho fyzioterapeuta. Ja som presla styroch a az posledny mi trafil cviky. A toto je aj problem,ze nemas kam ist,kazdy radi nieco ine. Tolko ludi trpi a nema sa na koho obratit. Tie rehabilitacie hradene poistovnou su nanic. Neskusali ste sukromne rehabilitacne kliniky? Mne az tam pomohli. Kedze za to clovek plati,neda sa to porovnat so statnym zariadenim.
@falbala132 vdaka 🤣🤣🤣🤣

tvrde Y !!!