icon

Vypadávanie vlasov

1. jún 2025

Neviem vi je to len obdobie ale za mna je toho dosť
Foto je len zo sprchy ďalšiu takú guľu mám po česani sa
Brala som pravidelne vitamíny na vlasy starám sa masky ,oleje kondicioner…
Je pravda že vlasy iba fukam /nežehlím ale toto čo má na hrebeni mi naháňa strach
Je to aj u vás takto ? Ale o musím to ísť riešiť
Používam aj výrobky na rast vlasov a to funguje lebo mám nové vlasky ale zase toľko vypadanych

Vypadávanie vlasov
stellarstar
1. jún 2025

Nepíšeš koľko máš rokov, nechaj vyšetriť štítnu žľazu, perimenopauzu potvrdiť/vylúčiť...

maris5
1. jún 2025

Navstiv dobreho kozneho lekara. Urobi testy, da lieky na predpis a niekam sa s tym posunies.

deti95060810
1. jún 2025

ou... to je veľa.

frida88
1. jún 2025

Mne takto vypadávali vlasy z liekov.Presne takéto vždy keď som si ich umyla.Ked mi lekár zmenil lieky tak to ustúpilo.Pre mňa to bolo katastrofa ja som až plakala lebo vlasy boli pre mňa vždy koruna krásy.Drzim palce,riešila by som to cez lekára,mne šampóny ani žiadne vitamíny nepomáhali

kristina_969
1. jún 2025

Kľudne mi napíšte 💌 tu je môj výsledok 🔥

viera012345
1. jún 2025

Tieto trampoty som mala koncom zimy.Povypadalo mi toľko vlasov,ze mi už presvitala pokožka hlavy.Pytala som radu v lekárni a natrafila som na pani, ktorá nechcela len predávať, ale aj pomôcť.Odporucila mi tbl.zinok+selén v jednom a na natieranie Minorgu 2%.Prestala som používať fén a farbiť vlasy.Zacali mi rásť nové jemne vlásky a tie staré už nevypadavali rýchlym tempom.Pred cca 6 týždňami som si trúfla aj na návštevu kaderníčky,s tým, že som jej porozprávala o svojom probléme,a tak mi miešala šetrnejšiu farbu.Zatial sa mi držia vlasy...

bellla25
1. jún 2025
@kristina_969

@kristina_969 a to sa ti ako podarilo?

cukrik305
2. jún 2025
@kristina_969

@kristina_969 no toto aj mna zaujíma,čo si brala...vlasy máš úžasné

nikasmile
2. jún 2025

.

trisha_r
Autor odpoveď zmazal
trisha_r
4. jún 2025

Ja to mám tiež tak, už nemám skoro žiadne vlasy. Štítna je vraj podľa testov spred 2 dní okej, mám 31. Lieky žiadne neberiem, iba vitamíny, Zn+Se, vit. C a D. Takže som znova na začiatku hľadania príčiny. Ale už som zmierená s tým, že v septembri keď sa ochladí pôjdem do hola a parochňa. Nebudem sa ja s nimi už ďalej absolútne zapodievať.

lily111
29. júl 2025
@kristina_969

@kristina_969 dobry den, prosim ako ste zastavili padanie valsov a celkovo takuto hustotu?Dakujem