icon

Vypadávanie vlasov po odstránení antikoncepčného telieska

12. jún 2025

Dobry pod večer prajem ja ani neviem ako vlastne začať ale začnem asi tým že som mala teliesko pol roka nehormonalne a ešte pred ním antikoncepciu a pred mesiacom som teliesko dala von.. počas toho ako som mala teliesko som robila deep oiling všetko okolo pod...ale ako som ho dala von od vtedy som na to nejako pozabudla (stresy atď) a začali sa mi pri cope ukazovať ako by po stranách hlavy cestíčky neviem či mi rednu alebo čo ale často vydávame vlasy na podlahe atd ale pritom keď si ich potiahnem tak vypadnu možno 1-2 ale pri nanesení balzamu dosť ich odíde ...z ničoho nič začali pred tým nepadli mám 2 deti 4r a 2r prepáčte že je to písané piate cez deviate ale dosť mi hapruje klávesnica tak sa snažím aspoň nejako to zhrnúť ďakujem

sara07
13. jún 2025

pokial si mala nehormonalne teliesko tak s padním vlasov nemá nič spoločné, pretože to je mechanicka zabrana nič viac, neobsahuje žiadne látky ani hormony
a tu čo si mala predtým tak to telo už ani nevie že si ju mala
vlasy bežne padaju zo stresu,
smer preventivna prehliadka, štitna žlaza z tej vedia dost padat vlasy , vlasy padaju aj po covide alebo chripke napr

sara07
13. jún 2025

nehormonálne teliesko je v podstate princip ako kondom , mechanické zabranenie spermiam
zaujimalo by ma kde si toto nabrala ,

kristina_969
13. jún 2025

Ahoj, kľudne mi napíš správu 😊