Vypadávanie vlasov počas jedene a zimy?

danielkadandy
6. dec 2018

Ahojte co vam pomaha? V poslednych rokoch som si vsimla ze takto na jesen zimu mi vypadavaju viac vlasy...tento rok sa mi zda ze este viac...co vam pomaha? Nemavate s tym problem?
Mam tridsat. Asi od dvadsiatky si farbim vlasy..uz dlhsie som si nedala podstrihnut vlasy mozno aj to by pomohlo trochu..neviem

lorela
6. dec 2018

S veľkou pravdepodobnosťou ide o tzv. sezónne vypadávanie vlasov. Nič výnimočné, stretne sa s tým množstvo žien na jeseň a/alebo na jar.
Odporúčam ti vodičku na potieranie vlasovej pokožky, napr. Neocapil, doplnok výživy - Forcapil alebo Biosil a vhodným doplnkom pri tomto probléme je aj šampón Vichy proti vypadávaniu vlasov.

mirka807
6. dec 2018

Jar a jeseň sú obdobia keď vlasy chcú trošku vypadať lebo tlačia sa nové vlasy. Sú to obyčajne veci ale možno ak si Toman dlho nestrihala môže byť aj to že potrebujú skrátiť.. A Ako kaderníčka ti odporúčam nasadiť zinok a brať ho aspoň 3 mesiace. Nemôžeš ho užívať na lačno je ťažký a hlavne nezapijat kávou. Také veci ktoré chvália v reklamách a tlačia na kúpu to sú len obchodné tahy.. takže podstrihnut zinok a zmena bude viditeľná 😉

danielkadandy
autor
7. dec 2018

@mirka807 super dakujem 🙂