Výrastky na análi
dobry vecer, prosim vas mam 22 rokov, a stali sa mi taketo vyrazky na anali.
Je mi to trapne uz o tom aj pisat, ale neviem akej doktorke mam ist.????.normalne vseobecnej asi nie...neviete co to je?? moze to byt rakovina konecnika?? 😕 😕 😵
dakujem za odpovede..
Najhorsie je,ze som par krat klikla na temu,a co cert nechcel,tak zakazdym mi to nabiehalo od zaciatku. Od fotiek.
@simik14 je dost rozdiel ak vyplasena zena, ktora si nasla hrcku v prsniku sa nieco spyta (zrovna takej som tento tyzden radila) a ked tu niekto prida niekolko detailných fotiek analneho otvoru z roznych uhlov. Uznam, ze ak je to chlap a ma problemy so svojim zadkom, tak je obzvlast predposraty z kazdeho doktora a nebude sa na to pytat svojich kamaratov. Toto by mu jeho jesitnost a takzvana chlapska tvrdost cez hubu pustit nedovolila. Je lepsie sa to spytat na babskom fore. babenky ma polutuju, virtualne pofukaju a ja sa nakoniec rozhodnem, ze som natolko predposraty z doktora, ze za nim ani nepojdem a budem si fandit, ze som hrdina...
Ale mne pripada, ze toto indivíduum, vzhladom na to co tu vsetko uz stihol riesit nema problemy s ritou ale niekde uplne inde. Tak nech sa laskavo ukaja kde chce.
@mircalla ale aspon je to na druhej strane...
Inak som sa zamyslala nad technikou pofotenia tejto ruzicky. Vsak logicky,keby som si chcela ofotit moju rit,tak mi tam nevidno detaily,lebo su tak polky zadku...a na nafotenie potrebujes miesto nastajlovat...tak kto fotil???
@anatalia77 Musím si vypnúť upozornenia na túto tému, lebo ma to núti zamýšľať sa nad čudnými vecami. 😀 Na tu máš link, ako to teoreticky mohol odfotiť - https://www.google.sk/search?q=držiak+na+selfie...
Chces si dobre ofotit rit?
Drziak spravne do ruk chyt.
Baby vy ste typky...ze drziak na selfie
🙂 🙂 🙂 pobavilo 😀
ale zlaté ste ženy poniektoré, nič ľudské vám nie je cudzie 🙂
ja som teda strašná fajnovka, mne trocha aj zle zostalo 😝
Babenky ja som sice fotky nevidela, ale na tých vašich komentoch sa nasmiala, ako blázon 😀 😀 😀 😀 😀
no veru ani neviem, či mám za čím banovať 😀 😀 😀 ale tie komentáre boli neodolatelné 😅
Vy ste ozaj chore???? Niektore zeny?
Foto som pridal preto aby ste mali predstavu ako to vyzera.aj ked som mal akne som sem pridal foto a ludia mi nakonoec poradili liecbu roacatanom.
Mimochodom narozdiel od vas niektorych nieco robim a tu rit mam vysportovanu 🙂
Bojim sa ze to je nejaka pohl. Choroba..alebo co to moze byt..pretoze v mibulosti som striedal partnerky..
No momentalne mam parteneeku..a som jej verny.
Nexhapem ako som to mohol dostat?? Mohol som to dostet i oralnym sexom??
O akom ukajani tu pisete?? Preboha
To ste este nevideli nieke chlapsku alebo zensku rit??
To ze pisem neksoro vecer asi niexo znaci...ze?? Ako som spominal pracujem v zahranico a robim poobedne.
Preto ani neviem akemu doktoroci ist..kedze som takyto problem ani nemal.
Dakujem
@otazocka147 Toto si pis a fot do online poradni, nie na tuto stranku. chory si ty - toto je stranka o niecom inom ako riesit tvoje vyrastky na riti, nepochopil si? Uz sem nepis ani sa nepytaj, ako si to dostal, chod sa dat vysetrit, my to nevyriesime. a daj sa vysestrit aj na chlapu, len magor som zavesi toto...ziadna z nas sem taketo foto nedava
na hlavu
@otazocka147
precitaj si moj prispevok a nevydumuj. Ako chirurg sa s tym stretavam pravidelne.
Na hluposti nereaguj.
Podľa mňa si vlastnú riť fotí na net iba debil alebo úchyl. Normálny človek to nerobí, aj keď nemá možnosť ísť k lekárovi. Normálny človek má problém ukazovať riť aj lekárovi, lebo je mu to nepríjemné.
takže pekný deň... a plodná debata pokračuje, následne moja dobrá nálada naberá výšky, čo si viac môžeme priať ako šťavnatý smiech hned z rána 😅 😅
Keď si admin neraci všimnúť a riesit túto tému, tak je táto stránka presne v mieste ktore znázorňuje fotka.
Fakt skvele
Bre ranko vsetkym 😀 zvedavosti som neodolala a kuk sem ako prebieha '' stanovenie diagnozy a nasledna liecba '' no zostavam verna mojmu prvemu prispevku 🙂 ....prednostne navstivit psychiatra a nasledne zadkoveho dokiho 😀 😀 😀
Ale koľko kecov okolo riti....
@mircalla inak ty si tusim tiez tym jeho zadkom nejaka moc posadnuta, ze to tolko riesis 😎 Inak osobne mi tu ovela viac vadia fotky niektorych "maminiek", v akych uzasne nechutnych scenach dokazu odfotit svoje vlastne dieta. Tento post je totiz zrejme len nejaka "recesia", ale tie mamicky to bohuzial fotia a vesaju po internete s uplnou vaznostou...
Ale tak co ma po tom.. je to kazdeho osobna vizitka.
Súhlasím s tým, že sa jedná o recesiu a už z názvu témy vyplýva o čo tu ide, takže citlivejšie povahy, nemusia opakovane klikať na túto tému a dobrovolne sa tak privádzať do mdlôb... mne sa páčia práve reakcie vtipných dievčat 😀

Fuj fuj otras @admin zmazte to prosím