Vyrážky od manžela
Ahojte, na fotkách sú vyrážky, ktoré mam môj muž a ja to teraz chytám od neho. Začalo to na brade, obcas pod očami a teraz aj na čele. Tie oblasti ma zľahka svrbia. On tvrdí, že si myslel, že to má z holenia. Ja to chcem riešiť, lebo začnem vyzerať ako príšera...o.i. Co je to za bacila, ktorý to spôsobuje?
@tatisna aj mne to pripomína kiahne,ešte ak si to chytila aj ty,svrby to tak to môže byť ono....
Ja by som povedala, že skôr molusky
@gabriellka
@evkakozickova muž to ma roky rokuce, takže o kiahnach som ani neuvažovala. Toto co je na foto už má dlho ale ja mam niektoré vyrážky aj čerstvé takého tvaru ale niektoré len klasicky pupak. Ale najhoršie sú tie s takou jamkou v strede.
@tatisna tiez mi to pripada ako molusky. Vysoko nakazlive. Skus precitat tu https://happybaby.sk/babatko/ochorenia/molusky-...
Tiez si myslim ze molusky, aj ta jamka v strede je typicka....smer kozny lekar
Ja si myslím že je to len nejaké podráždenie, možno alergia alebo alergia na krém ak to máte vy na tvari. Len ste si to spojila s manželom keďže to má po holení a tie vaše vyrážky sa podobajú tým čo má na tvari on. Nijak by som nespanikárila. Ak píšete že muž to má roky takto a nijak sa tie vyrážky nezmenili tak si myslím že ste si to len spojila
@gabika0825 kiežby ste mali pravdu. No ja som vždy mala krásnu pleť a nikdy som nemala také svrbíve cudne vyrážky. Nechcem aby to preskočilo aj na deti... Mame 2 male...
svrab

@tatisna mali ste kiahne? Lebo mne ta spodná foto pripomína kiahne