icon

Vyrovnajú sa mi zuby, keď si dám hore korunky?

liduska87
16. aug 2023

Dobrý deň myslíte že keď si dám hore korunky vyrovnajú sa mi trochu tie zuby? Mam skrizeny skus prikladám foto. Zatiaľ mi financie dovoľujú len vrch

liduska87
autor
16. aug 2023
januska12323
16. aug 2023

Toto sa pýtaj odborníka. Ale podľa mňa ťažko celé potrebuješ narovnať najprv, potom riešiť korunky.

liduska87
autor
16. aug 2023

@januska12323 ja si tiez myslím môj zubar nie je asi veľmi dobry

zuzanna33
16. aug 2023

@liduska87 Nemáte problémy aj zo sánkou? Aj mám zlý skus vďaka sánke a tým pádom si treba kosť dať do poriadku a jediné strojček

mirka414
16. aug 2023

Ja som si bola dať obrusit zuby v Turecku a nasadiť zirkonove korunky a som spokojna a dokonca aj môj zubar vo Švajčiarsku vravel že tak dobre odvedenú prácu a kvalitne nasadené zuby už dlho nevidel .prikladám fotku mojich zubov pred a teraz .

koniarova
16. aug 2023

No určite sa ti korunkami nevyrovnajú. Rieš lepšieho dr.

liduska87
autor
16. aug 2023

@mirka414 mate to veľmi pekne ja si viptam lístok k ortopedovi uvidíme co povie strojčekom to určite riešiť nechcem v mojom prípade asi aj zbytočne

liduska87
autor
16. aug 2023

@zuzanna33
Mam ale strojček by som nechcela podľa mňa aj zbytočne u mňa ale žiaden zubar mi nič nepovedal ohľadne strojčeka čím som staršia tím horsie sa mi krivka zuby

koniarova
16. aug 2023

@liduska87 strojček u teba vôbec nie je zbytočný. Podľa mňa by ti veľmi pomohol. A hádam by to bolo aj lacnejšie riešenie. Neviem,či si vôbec uvedomujeme,že tvoj chrup môže u dobrého dr. stáť tisíce eur. A ortopedovi chceš ísť načo? Tvoj zubár je veľmi slabý. Prepáč,ale tie zuby rieš čo najskôr. Potrebuješ to. Držím palce.

zuzanna33
16. aug 2023

@liduska87 Aj budú ono je to tým skusom aj ja mám podobný problém operuje sa kosť,skús navštíviť čelustnu ortopédiu cez tvojho obvodného lekára alebo zubára je to na dlho ale poradia

miamia04
16. aug 2023

@liduska87 ale tie živicové korunky, čo si chceš dať asi nebudú dobré riešenie, veď zuby nevyzerajú zničené, len treba ich vyrovnať.

babulkomale
16. aug 2023

@koniarova pravdepodobne je myslený čeľustný ortopéd.

liduska87
autor
16. aug 2023

@miamia04 mne povedal zubar že jediné riešenie sú korunky zubar aby to vyzeralo lepšie a aby neboli také medzeri podotýkam že predne zuby sú blombovane

koniarova
16. aug 2023

@babulkomale aha. Ozaj. Na kábli si sedím dnes. 😁😁😁

liduska87
autor
16. aug 2023

@zuzanna33 a vi mate ísť tiež na operáciu? Oni posunu sanku alebo ako to riesa

liduska87
autor
16. aug 2023

@koniarova áno celustny ortopéd

minenkak