icon

Vysadenie antidepresív

19. sep 2025

Zdravím máte skúsenosti ?zazili ste vedľajšie ucinky ?ja som dva týždne po vysadení najnižšej dávky a od predvcera mám sa cudne -akoby tak isto ako predtým nez som začala brat Ad .toci sa mi svet tŕpne mi čelo ,tlači mi oči ,otapena .proste nesvoja .moze to byt vysadenim a ustali sa to?

anonym_89fda1
20. sep 2025

@anonym_autor ahoj mne tiez vysadili AD zacali sme postupne po 3 tyzdnoch no strach len som sa na niekoho pozrela zacala som plakat🙈.Volala som dr ze ihned naspat uz beriem leky 10 rokov podla mna uz nastalo😒

patka84
20. sep 2025

@anonym_autor ahoj. Je to vysoko pravdepodobne sposobene tym ze si prestala. Spomen lekarovi,no vidim to tak,ze ich nasadis opät. Znizovat veeelmi pomaly.

autor
22. sep 2025
@patka84

@anonym_autor ahoj. Je to vysoko pravdepodobne sposobene tym ze si prestala. Spomen lekarovi,no vidim to tak,ze ich nasadis opät. Znizovat veeelmi pomaly.

@patka84 aj ja si už myslím že to sú vedľajšie ucinky lebo už sa citim oveľa lepšie 🙂

autor
22. sep 2025
@anonym_89fda1

@anonym_autor ahoj mne tiez vysadili AD zacali sme postupne po 3 tyzdnoch no strach len som sa na niekoho pozrela zacala som plakat🙈.Volala som dr ze ihned naspat uz beriem leky 10 rokov podla mna uz nastalo😒

@anonym_89fda1 dik za skúsenosť
Zatiaľ sa mi to ustálili tak uvidíme