Vysadenie antidepresív na tri dni
Z istých dôvodov som si za sebou nezobrala 3x AD ktoré beriem večer, mohla som po takom čase mať hrozne stavy, ako nenormálne točenie v hlave , zvýšený tak a pulzy o dosť zvýšené ?
To potrvá pokiaľ sa účinná látka z tela vytratí takže za mna tiež nie nebude to z toho
@anonym_autor no ja zase z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ano, je to z toho
@anonym_autor
z alkoholu ano.
@anonym_autor
z alkoholu ano.
@anonym_74a907 z akého o alkoholu ? Čo trepete ?
@anonym_autor ked nie si zvyknuta pit, ano aj z toho.
Z vlastnej skúsenosti, áno. Tak 48h je ešte v pohode pre mňa, ale pri dlhšom neužívaní som cítila príznaky zo syndrómu vysadenia.
@anonym_autor po vysadeni za 2 dni isto nemas hrozne stavy, ak nie si zvyknuta pit, udrie to do hlavy, mas vyssi pulz, klasika.
@anonym_autor dôvod bol aký? Myslím, ze účinné látky v AD nevyprchajú z tela rychlo takže tie tvoje tri dni boli zbytočné. Ak si pila, tak to bola zrejme normálna reakcia liekov na alkohol.
@anonym_autor dôvod bol aký? Myslím, ze účinné látky v AD nevyprchajú z tela rychlo takže tie tvoje tri dni boli zbytočné. Ak si pila, tak to bola zrejme normálna reakcia liekov na alkohol.
@aandrea9 jeminku nepila som ...
– Sertralín: približne 24 hodín
– Escitalopram: 27 až 32 hodín
– Citalopram: okolo 35 hodín
– Paroxetín: 21 až 24 hodín
– Fluoxetín: veľmi dlhý, okolo 2 až 4 dni, jeho aktívny metabolit až 7 až 15 dní
– Venlafaxín: 5 hodín, metabolit okolo 11 hodín
– Duloxetín: približne 12 hodín
– Bupropión: okolo 21 hodín
– Sertralín: približne 24 hodín
– Escitalopram: 27 až 32 hodín
– Citalopram: okolo 35 hodín
– Paroxetín: 21 až 24 hodín
– Fluoxetín: veľmi dlhý, okolo 2 až 4 dni, jeho aktívny metabolit až 7 až 15 dní
– Venlafaxín: 5 hodín, metabolit okolo 11 hodín
– Duloxetín: približne 12 hodín
– Bupropión: okolo 21 hodín
@anonym_862532 Fevarin beriem
@anonym_autor hej podľa mňa mohlo to byt aj z toho alebo z takého stresu nezvyku ze tie tabletky nemáš so sebou tak už možno podvedome ti začala nejaká panika alebo úzkosť.
@anonym_862532 Fevarin beriem
@anonym_autor áno, mala som mierne zavraty

zas nič hrozné. 3 dni je málo aby si mala také príznaky.