Vysadenie antidepresív: Zdieľanie skúseností a rady
Ahojte dnes som bola na kontrole u psychiatricky a povedala mi že by sme mohli v marci začať vysádzať sertralin 50mg postupne na polovičku atd.. liečim sa na PP prosím vás ako vám pri vysádzaní bolo ti čo máte skúsenosti? Už by som chcela vysadiť ale mám strach aby sa mi to všetko nevrátilo keďže všade na nete a v skupinách čítam že ľudia boli pól roka rok okej a potom sa im to vrátilo a ešte horšie 🙃 prosím píšte iba ti čo máte reálne skúsenosti ďakujem a prajem pekny deň ☺️
@rybka1987 v apríli to bude rok tiwz sa cítim dobre na malé výkyvy keď mám ms alebo únava atd
Inak aj mňa ale ja beriem zatiaľ iba tretí mesiac a tiež už rozmýšľam že čo bude...ale kamoška ide vysádzať teraz po roku tak uvidíme že ako bude...
@sonicka19983 daj potom vedieť že ako dopadla.. a ty sa nestrachuj je to zbytočne teraz 😊
Áno ale napadne to človeku sem tam...inak ona mala sertralin 100mg a išla dole na 50mg čiže ona de facto zatiaľ iba znižuje ale pracuje s ľuďmi je terapeutka takže bude proste riešiť stavy ako prídu... veľa pomáha pohyb, dychové cvičenia, meditácia... ja chodím aj na terapiu takže v nej asi budem pokračovať a uvidí sa... či s liekmi či bez nich...ja už som raz vysadila a 4 roky ok... až teda teraz...leto je na vysádzanie ideálne...
@saruska1111 a prosím ťa čo je to PP?
@sonicka19983 panicka porucha
Ja som chcela vysadiť parerin, aj sme mali par pokusov ale po 3 mesiacoch sa mi vždy pohoršilo. Teraz som na celej, ale kvôli potratu a idem opäť na pol tabletky znižovať a opäť v lete skúsiť vysadiť. Ale ja mam aj úzkosti a hypochondriu, plus u mňa spúšťač sa nedá vyriešiť, čiže aj tam je problém prečo neviem vysadiť. Mamka teraz bude po roku vysádzať ad, ale ona ma zase iné, ona na depresiu. Treba hlavne vedieť s tým pracovať. To veľmi pomáha.
@rybka1987 ahoj už si vysadila mna to čaká o mesiac bojím sa 🙈
@saruska1111 este nie, buduci tyzden idem na kontrolu. Tiez sa bojim. Skoro rok som neplakala.
@rybka1987 tak držím palce ja idem na kontrolu až o mesiac
@ronie338 to má mrzí.. ja tiež rozmýšľam že ešte aspoň pól roka ich budem brat 😅 zdá sa mi to skoro vysadiť po roku
@saruska1111dakujem, aj ja drzim palce ❤️
dobry den, mozem sa spytat ako vam ide vysadzanie Sertralinu ? Vdaka ;)
@sonicka19983 zdravím ešte nevysádzam lekárka mi to nechce dovoliť 😁😂
ja mam sedenie v piatok tiez uvidim co mi na to povie..ale tiez este nebudem vysadzat asi ...tak sa drzte ;)

@saruska1111 ahoj, mna toto iste caka tiez v marci. Ako dlho ich beries? Bojim sa to vysadit. Citim sa velmi dobre