Vysadzovanie antidepresív a benzodiazepinov
Ahojte...chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost s vysadzovanim benzodiazepinov( rivotril). Kolko mozu trvat abstinencne priznaky? Znizujem postupne ale aj tak prezivam neskutocne stavy..dakujem
@yasminka137 ako vies ze si to mala z liekov??
@yasminka137 je to veľmi nepríjemné nosíš aj okuliare?
@monka1411 ano, aj ja som mala pocity ako pred branim liekov. Ja mam depresiu s panickymi atakmi. Hovorim mam, lebo myslim, ze je to na furt. Iba sa striedaju obdobia bez liekov, ak ked trvaju aj niekolko rokov. Inak neviem ako rychlo vysadzujes, ale ja som si xanax doslovne odkustikovavala. Teda nepresla som na polovicnu davku, potom na stvrtinovu a tak, ale normalne som si odlupovala dennodenne z pirulky po kusku. U vysadenie na pol tabletky robilo strasne stavy s placom, strachom, migrenami. Ked ti je velmi zle, kludne si pridaj na tyzden stvrtku tabletky a po tyzdni zasa uber. Ono sa to fakt neda zo dna na den. Ale....moja lekarka mi povedala, neoficialne samozrejme, ze lepsie je byt tehu s tabletkami, ako tehu bez tabletiek a saliet. Dakedy davali mamickam, ktore lezali v nemocnici pre hroziaci potrat konske davky diazepamu, co bolo zdaleka horsie ako sucasne lieky. A maju.zdrave deti. Ak vysadzas len kvoli tehu, skus lieky, ktore sa daju aj v tehu.ano odporucaju nejest nic, ale yo je odporucanie. Myslim ze je tu niekde tema, kde maminky rozoberali antidepresiva a tehu. Brali a maju zdrave deti. Ak mas fakt problemy, a jednoducho tazko to znasas, radsej tehu s liekmi.
Je tu niekto? Ako pokračujete? Ja som vo fáze vysadzovania rivotrilu
@monka1411
@yasminka137
@jessi06
@mawiya

@yasminka137 ja som to mala z antidepresív musela som ich vysadiť