icon

Vyšetrenie Medirex

pictbridge
31. júl 2022

Prosím Vás určite ste už boli niekto na vyšetrení ako samoplatca cez Medirex. Jedna sa o akékoľvek vyšetrenie/ krv,stolica, moč/ na čokoľvek/ intolerancie, alergie atď . Keďže je to rýchle/ výsledky do 2 dní/ objednávky na čas chcem sa objednať no neviem ako ďalej ak dostanem výsledky. Vyhodnotil Vám ich váš obvodný lekár a ak niečo zistili nastavil liečbu alebo mali s tým problém. Bojím sa ze zaplatím 200 eur a okrem výsledku mi nebude mať kto nastaviť liečbu . Ďakujem

pukina
31. júl 2022

@pictbridge povinnost lekara je ak budes mat nejaky vysledok s pozitivnym nalezom to s tebou riesit, je jedno, ci si si ty nieco zaplatila ako samoplatca alebo ti to preplatila poistovna. Nenechaj sa odbit, ak by mal lekar nemiestne poznamky.

janai1
31. júl 2022

@pictbridge ja som si zaplatila vyšetrenie, prišli mi výsledky ale mala som všetky v norme tak som to neriešila ďalej... Ale keby si bola mimo hodnôt tak normálne choď s tým za svojím obvodným lekárom a on ťa nasmeruje čo ďalej

kvevka
31. júl 2022

ja mám skusenosť,testy na intoleranciu,ale davala som robiť aj inde na odporučenie internej lekarky a tam vyšli výsledky iné...ak sa jedná o tieto testy môžem poslať kontakt na dr.,ktorá sa tým zaobera