icon

Výsledky 7-dňového EKG holtera

zuzla10
14. aug 2025

Prosim vysvetlite mi laicky co to znamena ci je to vazne kardiologovi ide az o mesiac

Výsledky 7-dňového EKG holtera
Strana
z2
pompovadalibor
14. aug 2025

@zuzla10 není to nič vážne ja som to isté mala na seba akurát tam len chcú zistiť jak vám srdce bije či tam budú aritmia

zuzla10
autor
14. aug 2025
@pompovadalibor

@zuzla10 není to nič vážne ja som to isté mala na seba akurát tam len chcú zistiť jak vám srdce bije či tam budú aritmia

@pompovadalibor ale tych komorovych extrasystol mam vela ?

pompovadalibor
14. aug 2025
@zuzla10

@pompovadalibor ale tych komorovych extrasystol mam vela ?

@zuzla10 to vám zistili ale ešte ste neboli na vyšetrenie u kartiologa

zuzla10
autor
14. aug 2025
@pompovadalibor

@zuzla10 to vám zistili ale ešte ste neboli na vyšetrenie u kartiologa

@pompovadalibor to som mala z mdt to je sukromne plateny holter 7dnovy a kardiologovi idem az o mesiac

pompovadalibor
14. aug 2025
@zuzla10

@pompovadalibor to som mala z mdt to je sukromne plateny holter 7dnovy a kardiologovi idem az o mesiac

@zuzla10 aha ja som tieš bola tam mi robili echo tieš vám veľmi búši srdce nemáte stres lebo aj psychiky to robí

zuzla10
autor
14. aug 2025
@pompovadalibor

@zuzla10 aha ja som tieš bola tam mi robili echo tieš vám veľmi búši srdce nemáte stres lebo aj psychiky to robí

@pompovadalibor stres ano hlavne ked nato myslim

pompovadalibor
14. aug 2025
@zuzla10

@pompovadalibor stres ano hlavne ked nato myslim

@zuzla10 ja to.mam to isté presne čo terás píšete ja sa aj liečim na psychiku toje strašný pocit to búšenie ja tak isto keď nato mislim tak ide mi srdce vyskočiť

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzla10
autor
14. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub
@mirokub myslite tuto krivku ono tie extrasystoly som pocitovala castejsie len ked nato myslim je to horsie psychika robi vela beriem metoprolol 25 a magnosolv

zuzla10
autor
14. aug 2025
@zuzla10

@mirokub
@mirokub myslite tuto krivku ono tie extrasystoly som pocitovala castejsie len ked nato myslim je to horsie psychika robi vela beriem metoprolol 25 a magnosolv

@zuzla10 a ano citim ich ako keby chvenie zblnkotanie na hrudi

pompovadalibor
14. aug 2025
@zuzla10

@zuzla10 a ano citim ich ako keby chvenie zblnkotanie na hrudi

@zuzla10 aja presne tak cítim to isté mam

binarypete
Autor odpoveď zmazal
pompovadalibor
14. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete ja gvoli tomu ani nespím

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzla10
autor
14. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub a myslite ze te metoprolol by mohol pomoct ? Lebo mne to pravdepodobne spusta stres teda myslim lebo ked som v uplnej pohode tak to necitim ani nevnimam ale ked myslim nato teda sa bojim ze sa moze nieco stat vtedy sa mi to spusti busenie tlak proste nepokoj a tie banany a draslik som mala znizeny pri jednych krvnych testoch alebo este moze to sposobovat a bolest hrudnej chrbtice?

pompovadalibor
14. aug 2025
@zuzla10

@mirokub a myslite ze te metoprolol by mohol pomoct ? Lebo mne to pravdepodobne spusta stres teda myslim lebo ked som v uplnej pohode tak to necitim ani nevnimam ale ked myslim nato teda sa bojim ze sa moze nieco stat vtedy sa mi to spusti busenie tlak proste nepokoj a tie banany a draslik som mala znizeny pri jednych krvnych testoch alebo este moze to sposobovat a bolest hrudnej chrbtice?

@zuzla10 ja som brala tie tabletky ale mi dobre nerobili ani mi nepomáhali tieš som visadila a dali mi bisoprolo ale toto všetko robí psychika aj chrbtica

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzla10
autor
15. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub dakujem za radu no ja kardiologovi idem teraz druhy krat prvy bol echo to bolo v poriadku to ke mesiac do zadu a teraz koli vysledkom z holtera tak uvdim a ako pisete oni memuzu zmiznut len sa zmiernit tak som pochopila ? A este stychto kom.extr. moze vzniknut fibrilacia predsieni lebo 2× mi tp ukazal tlakomer . A este akej aktivite sa vyvarovat ci moze sa vsetko?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anka4434
15. aug 2025

@mirokub a keď má človek extrasystoly z histaminu ? Väčšinou mám take záchvaty tých extrasystol úder za úderom ale mala som aj 7dnovy a jedno dňový a nikdy sa tie pliagy nezachytili keď sa mi to deje to sú ako kopance na hruď jeden za druhým dakedy ako keby mi to od lopatky vyletí

zuzla10
autor
15. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub dakujem este raz za radu keby nahodou viem ,kde sa mam obratit s radou ,ono toto take pocitovanie mam cca mesiac sice pulz mam rychlejsi stale ale mavam tak okolo 100 ale pri stupani po schodoch necitim busenie ako celkovo vladzem vsetko ani sa nezadycham.len mne sa skor zozbusi ked sa zlaknem alebo ked stresujem a tomu sa budem musiet vyhybat a a naucit zvladat stres,

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzla10
autor
15. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub a toto mam co som si zapisovala pacientovu udalost a tych KES je to az neskor potom to co som.citila vynechavanie a busenie ale mam ich pravdepodobne v klude

mirokub
Odpoveď bola odstránená
luciar260
16. aug 2025

@zuzla10 dobry den holter ste si dali koli extrasystolam? Citite ich vela? Tiez som mala holter od mtd ..extrasystoly mavam uz dlhe roky.. no posledne 4 dni katastrofa a hlavne vklude jednu po druhej

zuzla10
autor
16. aug 2025
@luciar260

@zuzla10 dobry den holter ste si dali koli extrasystolam? Citite ich vela? Tiez som mala holter od mtd ..extrasystoly mavam uz dlhe roky.. no posledne 4 dni katastrofa a hlavne vklude jednu po druhej

@luciar260 ano koli kom.extrasystolam citim ich havne vecer a v klude a hlavne ked sa nato sustredim ked som.v pohode ich necitim aj vy tak ?a kolke ste ich mali na holtery

zuzla10
autor
16. aug 2025
@luciar260

@luciar260 a cim sa liecite ?

luciar260
16. aug 2025
@zuzla10

@luciar260 ano koli kom.extrasystolam citim ich havne vecer a v klude a hlavne ked sa nato sustredim ked som.v pohode ich necitim aj vy tak ?a kolke ste ich mali na holtery

@zuzla10 na holtery som ich nemala vela vtedy som mala kludnejsie obdobie... to teraz ich mam take caste poslednych par dni

luciar260
16. aug 2025
@zuzla10

@luciar260 a cim sa liecite ?

@zuzla10 nicim, uzivam magnezium , pangamin, decko, pijem mineralky...snazim sa tych mineralov viac no a vy sa liecite

Strana
z2