icon

Výsledky z MR mozgu

amalia22
9. mar 2022

Dobrý deň vedeli by ste mi niekto vysvetliť, čo presne mi zistili z výsledkov?Lebo k dokterke idem až neskôr,ďakujem.

Výsledky z MR mozgu
kacena4
9. mar 2022

mas zhrubnutu sliznicu, asi po infekte ci alergia, cystu a ak mas bolesti hlavy, vaskularny problem tak to suvisi s tym nervom pri uchu neviem co tam preste je ta AICA inak vsetko ok, usi, mozog, oci ok

patricka
9. mar 2022

@amalia22 môžem sa opýtať ako ste to zvládli? Mňa čaká zajtra MR mozgu a strasne sa bojim

panelacikova
9. mar 2022

@patricka niet sa čoho báť. vyšetrenie je absolútne bezbolestné. akurát trošku hlučné

amalia22
autor
9. mar 2022

@panelacikova
@patricka je to úplne bezbolestne vyšetrenie.Len je trochu neprijemne ale záleží ako dlho tam budete.Ja som tam musela vydržať až 45 minút ale dalo sa to zvládnuť🙂

patricka
9. mar 2022

@panelacikova
@amalia22 ďakujem no ja sa práve toho priestoru obávam, že je tam tesno 😳

amalia22
autor
9. mar 2022

@patricka ano môže to byt pre niekoho neprijemne určite,ale naozaj to nie je nič strašné.Ak by to bolo pre teba veľmi neprijme tak môžeš stlačiť taký balonik a oni ťa odtiaľ vytiahnuť von.Ale určite to zvládneš,neboj.

patricka
9. mar 2022

@amalia22 aj vám pichali kontrastnu látku? Ja mam momentálne alergickú nádchu ale tak hadam to nevadí

amalia22
autor
9. mar 2022

@patricka ano dali mi kontrastnú látku

aandrea9
9. mar 2022

@patricka tesno tam je, nebudem ti klamať. Zatvor oči hneď a hlavne ich neotvaraj počas vyšetrenia. A zhlboka dychaj. Ja som na prvej mri otvorila oči a osudová chyba. Stres chaos a panika. 🙄

patricka
10. mar 2022

Tak zvládla som to bolo to lepšie ako ked som bola na hrudnej chrbtici nakoľko teraz som v tom.tuneli nebola cela ako predtým ale iba po ramena...a kontrastnu látku mi nedávali....snáď výsledky budú v poriadku..🙏