icon

Výsledok z cytológie 3

beatrice18
25. feb 2014

rada by som vedela ako sa postupuje... pretoze mi zistili nalez.. mala som cito 3.. a chem vedit co mi budu robit a priebeh atd... dakujem ☹

zabka79
25. feb 2014

@beatrice18 tieto veci sa vždy pýtaj doktora na mieste, sami od seba nikdy nič poriadne nepovedia...prichystaj si otázky vždy dopredu aby si na nič nezabudla...inak existuje 3a a 3b. Zbytočne nepanikár. Ja som mala 3a pred rokom a nikto to neriešil...teraz čakám na ďalšie výsledky...pred 10 rokmi som mala 3b a išla som na zamrazovanie krčku maternice, jednodňová bezbolestná záležitosť odvtedy som mala roky pokoj...držím palce 😎

beatrice18
autor
25. feb 2014

@zabka79 no mne len volala sestricka a mam tam ist buduci tyzden tak chcem sa nieco o tom dozvediet skusenosti a tak .. ale aj tak dakujem

materina_duska
25. feb 2014

@beatrice18 Trojka nemusí byť "koniec sveta". Ak si ešte nerodila, tak pri 3A predpokladám, že budeš len pravidelne sledovaná na ambulancii. Telo vie veľa vyriešiť aj samo. Nie je vylúčené, že na budúcej kontrole budeš mať krásnu dvojku. Hlavu hore! 😉

beatrice18
autor
25. feb 2014

@materina_duska rodila ... pred 7 rokmi

sarinka123
25. feb 2014

Ja som mala stupen III A, dali mi 14-dnove antibiotika, mala som zapal krcku maternice
a potom mi robili cyto o 3 mesiace a bolo to 2...a uz 10 rokov mam stale 2.