Vystrelujúca bolesť do spánkov
Pocitujem ju ked zívnem,alebo otočím hlavu alebo pri každom rychlejšom pohybe.stretli ste sa s niečim takým?Začínam sa báť,dnes to bolo dosť časte.Vopred dakujem za rady,zajtra aj tak asi skočím k lekárovi
@ematko29 môže to byť zub, ucho ale aj čeľustný kĺb - ten ma potrápil nedávno, bolieval hlavne ráno, najskôr len také nejasné pobolievanie medzi spánkom a uchom, neskôr pri zívaní, keď sa to už moc zhoršilo, tak som nemohla ani poriadne žuvať rožok alebo otvoriť pusu pri umývaní zubov.
@ematko29
NO ja poznam jedneho znameho, co maval podobne, len on ked pootocil prudsie hlavou, tak hned ho pot zalial, ale to taky,ze jak vedro keby si na neho hodil a aj odpadaval. Bol u roznych doktorov , robili mu nagneticke hlavy a nic....nahadzali mu iba kopec liekov a akoze problem vyrieseny....ja som mu odporucila moju doktorku, ku ktorej chodime cela rodina, ona robi NLS vysetrenie a tam mu zistila,ze ma upchatu nejaku hlavnu cievu, co vedie do mozgu, dala mu preparaty (prirodne) a uziva, o mesiac ide na kontrolu, ale uz sa citi lepsie....ono s tymi prirodnymi preparatmi je to na dlhsie trosku, ale stoji to zato.....takze ak chces usetrit cas, tak by som ti ju odporucila, dostanes celkovu analyzu organizmu, lebo to moze sposobovat boh vie co,chapes. Organizmus je jeden celok poprepajany a vsetko spolu suvisi...toto je problem nasich lekarov, ze ked boli hlava, daju liek na hlavu a nikto neriesi pricinu,,,,my sme s nou velmi spokojni a odvtedy sme ani u doktora neboli, sme zdravi.....chodime kazde 3 mesiace na kontroly a staci....ak cosi zacne haprovat, ona to zachyti, a podchytime to hned v zaciatku....chodi po celom SR, takze nie je problem sa u nej objednat a dohodnut si termin.....
ak budes chciet, poslem ti kontakt...
drzim palce,nech uz sa rozhodnes akokolvek
@lentuska dnes som bola nakoniec u lekára ,nedalo mmi to tak som šla aj ked sa mi vobec nechcelo arano somm písala,že nikam nejdem.obvodny mma poslal na neurologiu,neurologička ma vyšetrila aže to môže byť so stresu alebo aj od chrbtice,inac na ct somm boal pred rokom chodím na očné vyšetreniasínym problémom,No stým stresom by toé aj mohlo byť,mám teraz také stresujuce obdobie.ked mi to neprejde s tým ibalginom tak mám prísť zase.Ale mohla by si mi na tú lekárku dať kontakt,ak by to neprešlo. 🙂 dakujem Ti a aj vám ostatným ktorí ste napísali.inač aj chrbtica ma bolí tak uvidíme
@ematko29 Kriste, neda mi to neokomentovat.....vidim,ze taketo diagnozy robia doktori aj inde, nie len u nas v nemocnici v PB. Jasne, ked nevedia co, tak to hodia na chrbticu alebo stres, nehnevam sa, ale normalne som sa az zasmiala, takeho doktora to mozem ist robit skutocne aj ja....niekedy mam pocit, ze mam viac vedomosti jak ti doktori tam!!! A s tym ibalginom by som si to moja radcej rozmyslela, tym nic nevyriesis ani nevyliecis....akurat si trovis organizmus. daj si radcej nejaky caj od bolesti hlavy, ale toto nejedz. Tuto mas cislo, kde sa mozes u tej doktorky objednat: 0910957906 alebo napis na : lkapralikova@gmail.com. Vyjazdy za pacientami sa planuju mesiac dopredu, tak tuto ti povedia kedy budu najblizsie v meste , pri ktorom byvas. Drzim palce az sa skoro uzdravis. Pa
@lentuska dakujem pekne,bolesť ustúpila len dokedy dufam,že sa nevráti,ale stími lekármi máš pravdu,amyslím,že to berú naozaj na lahkú váhu.príkladom je môj otec ktorý mal zápal tvárového nervu achceli mu trhať zdravé zuby,no kocúrkovo ,on si ich vvytiahnuť nedal,lebo si bol istý ,že zubami to nieje.nakoniec ani neviem ako a zistili,že je to zápal,ale tie ukrutné bolesti si vraj neviem ani predstaviť povedal.ale dakujem,za číslo ked sa to objaví budem volať. 🙂
@lentuska poprosím kontakt na tú lekárku. Som z Prešova.
@durisinova dobry den dostali ste ten kontakt na tu lekárku?
@marika1066 poprosím čo sa tu píše to je lekárka ? Nie náhodou nejaká biorezoncia meranie keďže chodimpo celom Slovensku ? Prosim viac info o nej kto to je ? Kde ste vy u nej bola ?
@tanika ja som tiez pýtala kontakt ja ho nemám
@lentuska dobryy nedala vy ste mi na nu kontakt mam doat zdr problemy a ziadny lekari mi nevedia pomoct vsetci tiez ze z chrbtice... A to mam bolest na jednom spanku uplne take tlakoce navaly do hlavy cela sa xitim slabaaa a neviem co dalej
@misulik1310 dobrý deň, zistili ste, z čoho to je?
@spadzira dobrý pravedpodobne to bolo z toho chrbtice lebo ja som bola tehotna a maly ma niekde tlacil a z vysokeho tlaku po porode my vsetko ustupilo
@ematko29 ahoj mám to isté. Čo vám zistili? Ja už som mala zápal trojklanneho nervu minulý rok tak si myslím že znova ma chytil. Boda má picha má strašne v spánku pri pohybe aj keď sa otočím, zivnem, zuvam
@tatiana149 prosím vás ako sa vám ten zápal prejavoval

poopravujem sa je to len do ľavého spánku