icon

Vysvetlenie lekárskej správy z pľúcneho vyšetrenia

hopsas
13. nov 2025

Ahojte je tu niekto kto by mi vedel do ľudskej reči preložiť výsledok pľúcneho vyšetrenia? Pošlem do správy ...Ďakujem za ochotu!

unicornlady
13. nov 2025

Mne sa dosť osvedčilo vložiť obrázok sem a "umelá inteligencia" mi napísala dopodrobna, čo to znamená.

https://chatgpt.com/

anonym_06f0d0
13. nov 2025

Ahoj, posli sem, ja sa ti na to mrknem.

hopsas
autor
13. nov 2025
@unicornlady

Mne sa dosť osvedčilo vložiť obrázok sem a "umelá inteligencia" mi napísala dopodrobna, čo to znamená.

https://chatgpt.com/

@unicornlady ďakujem vidíš zabudla som na toto

hopsas
autor
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

Ahoj, posli sem, ja sa ti na to mrknem.

@anonym_06f0d0 páči sa poprosím o vysvetlenie je to ok? Ide o onkologického pacienta po operácii čreva s nejakym nálezom na pľúcach ktorý doktori neriešia lebo nevedia čo to je... Podľa mňa by toto vyšetrenie malo byť ok ale pre istotu teda sa pýtam ..

anonym_06f0d0
13. nov 2025

Ano, ako je aj popisane v zavere, nic take tam nie je, prakticky je to vysetrenie v poriadku. A aky je ten nalez na plucach? Moze to byt metastaza, ale aj hocico ine, co nemusi suvisiet s onkologickym ochorenim.

hopsas
autor
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

Ano, ako je aj popisane v zavere, nic take tam nie je, prakticky je to vysetrenie v poriadku. A aky je ten nalez na plucach? Moze to byt metastaza, ale aj hocico ine, co nemusi suvisiet s onkologickym ochorenim.

@anonym_06f0d0 nevedia ani doktori len že sa to nezvacsuje

hopsas
autor
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

@anonym_06f0d0 a išlo teda v tomto prípade o hodnoty dýchania že ako dýcha áno?

anonym_06f0d0
13. nov 2025
@hopsas

@anonym_06f0d0 a išlo teda v tomto prípade o hodnoty dýchania že ako dýcha áno?

@hopsas ano, presne, toto su vysetrenia funkcie pluc.