icon

Vysvetlenie správy od psychológa

11. aug 2021

Ahojte dievcata, vie mi niekto poradit, co znamena, ak mi psycholog napisal do záveru správy:::
Úroveň rozumových schopností je v pásme podpriemeru.

Ďakujem

Strana
z4
autor
12. aug 2021

@luccija Dakujem 😘 si milá
@w123 👍👍👍

yvanielka
12. aug 2021

@tomas97 Ako vieš že máš vysoké IQ keď si nerobil testy? Choď na testovanie do Mensy, možno ťa prijmú.

marienka1989
12. aug 2021

@madeleine odkiaľ máš info o IQ pásme a percentách populácie? podľa neho patrím k 15% populácie s vyšším priemerom, to ma celkom potešilo 🙂

tomas97
12. aug 2021

@januarova nápiš to tak ako to je normálne. Som proste hovado. 🙄

tomas97
12. aug 2021

@yvanielka myslíš že som nikdy nebol testovaný? Počas toho ako mi diagnostikovali dyslexiu, dysortografiu tak mi robili aj testy či nie som jeb*uty. Ale nie som. Niekde mi bolo dopriate a niekde žiaľ 🙄 ...

acrobaleno
12. aug 2021

@jana_eyre_2 IQ Hitlera urcite nebolo 140 bodov. 😂 Netreba verit vsetkemu na internetoch.

madeleine
12. aug 2021

@marienka1989 bola to nejaka studia, ktora pojednavala o zmene posudzovania IQ pasiem a porovnavania ich vyhod a nevyhod. Viac ako toto tam napisane nebolo. Ale urcite sa daju niekde zisit oficialne info. 🙂

yvanielka
12. aug 2021
taga
Autor odpoveď zmazal
palicka
12. aug 2021

@tomas97 zato ty máš EQ určite nadpriemer

palicka
12. aug 2021

@tomas97 to psychológ nezistí. To len tvoje okolie!

palicka
12. aug 2021

Autorka. Správ od psychológa som už čítala a pracovala s nimi xkrat. Tak ako ti písali dievčatá, pokial sa nerobí len nejaký nastrel, ale skúma sa naozaj IQ, riešia sa osobitne verbálne, logické, matematické, jazykové, vizuálne… roviny. Rovnako sa to nedá striktne určiť po jednom sedení, keďže výkon človeka je v rôznych situáciách rôzny. Vplýva na to partner (psychológ), spôsob testovania ( niekomu môžu vadiť test multimediálne, niekomu papierové…), prostredie, rozpoloženie testovaného.. Tvoje výsledky preto vôbec nemusia byt relevantné. Pravdupovediac, spôsob komunikácie, gramatika…nenasvedčujú tomu, že si sa dostala do pásma podpriemeru, niekde sa označuje ako hraničné pásmo. To nie je mentálna retardácia! A ak by sa aj potvrdila diagnoza ( myslím, že už to má aj číslo), ber to tak, že to nie je ani smrteľné, ani obmedzujúce. Prajem úspešné ukončenie VŠ a na ceste životom čo najmenej polien v podobe zadubených ľudí!

gabrielkaa
12. aug 2021

No k tým psycho-posudkom mám vlastnú skúsenosť a názor . Dcérka bola raz na takomto sedení…Psychológ je tiež len človek…a tiež neviem s akým IQ. Hlavu hore.

autor
12. aug 2021

@palicka Dakujem ❤️ Napísala si to veľmi pekne

marienka1989
13. aug 2021

@madeleine ďakujem, od včera už brúzdim po internete a hľadám info, celkom ma táto téma zaujala, takže vďaka 🙂

Strana
z4