icon

Výtok po sexe

tehulka2016
26. máj 2017

Som 8m po porode. S manzelom som mala parkrat sex a teraz naposledy mam 2.den vytok. Co to mohlo sposobit? Co robit? Vytok som nemsla cele tehu a este nemam menzes. Dakujem

sissy27
26. máj 2017

@tehulka2016 na toto ti najlepšie odpovie gynekológ po dôkladnom vyšetrení a steroch... Takto cez monitor to môže byť čokoľvek od bežného pošvového sekrétu cez mykózu až po pohlavnú chorobu.

kacena0000
28. máj 2017

Ahojte žienky, mali ste už skúsenost s escapelle ak bol styk pred užitim viac krát behom dvoch dni a po užiti tabletky ešte raz tiež nechránený ? Do 5 dní slabé krvácanie no menštruácia teraz mešká 5 deň, a už týždeň mam biely výtok no nesvrby nezapacha, ráno a na večer ma boli v podbrušku ale chvíľkové stavy a nieje to bolesť ako na MS no keď ležím vystreta taka sťahovacia bolesť niekedy až pichanie ... Od užiti a tabletky prešli 3 týždne...

natalienka12
28. máj 2017

@kacena0000 tehotensky test?

kacena0000
28. máj 2017

Robila som týždeň po styku co je skoro moc od vtedy nie

natalienka12
28. máj 2017

@kacena0000 tak urob teraz a budes vediet my tu nie sme vestice ak si mala styk a muz ejakuloval do teba tehotna byt mozes

kacena0000
28. máj 2017

Viem ze nieste aj spravím chcela som len vedieť ci mate skúsenosti s tým a áno nie raz pred užitim a aj po ale všetko v rospetti 72hod.

natalienka12
28. máj 2017

okrem toho ze ta tabletka je hormonalne svinstvo a mozes z nej mat cysty myomy a neviem este co tak nie je zarukou ze neotehotnies. Ja neviem to je taky problem pouzit kondom? ok nesudim...urob test a vies.