icon

Vyžadovanie PCR testu

freeja
14. nov 2022

Dobry den, chcela by som sa vas spytat, ako aktualne funguju vasi obvodni lekari? Vyzaduju pred navstevou ambulancie od vas PCR test? Dakujem

ariannazara
14. nov 2022

Nie 🙂

patka06
14. nov 2022

Nie

nelca84
14. nov 2022

@freeja nie

veronikaszabova
14. nov 2022

@freeja nie, ani nikdy nevyzadoval

kiki234
14. nov 2022

Nie, ak by ziadal akceptovala by som to.

martul
14. nov 2022

@freeja nikdy nevyžadoval. Určite pcr? Nie len antigen?

jablkovastrudla
14. nov 2022

Obvodna u mojej maminy este stale "lieci" cez telefon, doktor u nas sa vzdy pred navstevou pyta na covid test ci je negativny. Skusenost z minuleho tyzdna.

bimbambim
14. nov 2022

Nie ani nikdy nepýtal ani detský pediater nikdy nevyžadoval a my sme netestovali tak ak aj mali kovid normálne ich ošetril pediater

larazivago
14. nov 2022

@freeja no by skúsil v tejto dobe(žiadne opatrenia) pýtať. Ak by pýtal, musel by mi na oplátku ukázať svoj. Inak by som sa sťažovala.

tanyan
14. nov 2022

To sa snaží demotivovať, aby tam ľudia nechodili? Veď to je platené a ani výsledky nie sú hneď k dispozícii...
Ak má podozrenie, tak ti môže urobiť AG test priamo v ambulancii (na jeho náklady).

freeja
autor
14. nov 2022

Dakujem vsetkym za info. Boli ma aktualne uz par dni neznesitelne hrdlo, preto som sa u lekarky dozadovala vysetrenia, vyzera to na anginu ale teda neviem. Vezme ma len s pcr testom, antigen som si robila, ale ze to ze je negativny nevylucuje kovid. Len som bola zvedava, ci aj inde to este funguje tymto stylom 😏 evidentne mam raritnu lekarku

pecka
14. nov 2022

@freeja
pani dr. za pravdepodobne zacyklila v roku 2021 😉 Asi by som sa jej spytala, ze na zaklade akeho usmernenia toto pozaduje ???.... pretoze posledne usmernenie z Ministerstva zdravotníctva z mája tohto roku, okrem ineho hovori, že
(1) Vstup pacienta do ambulancie nie je podmienený očkovaním ani testovaním. !!!!!!
(2) Vstup pacienta do ambulancie je podmienený použitím respirátora.

Bratislava, 3. máj 2022
Číslo: Z033651-2022