Vznik akné po pôrode

mata38
19. júl 2015
Používateľ mata38 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

ahojte mamini, viete mi poradiť? som teraz po prvom dieťati a na tvári sa mi začína tvoriť akné, vyzerá to dosť zle, nemáte s tým niektorá skúsenosť - ako sa toho zbaviť? dakujem za odpovede 🙂

jankazav
19. júl 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ahoj, stávalo sa mi niečo podobné vždy po pôrode, ale nie na tvári, ale na rukách a chrbáte. Skúšala som rôzne veci od BioDermi. Môžeš vyskúšať, zo začiatku mi pomáhalo Sébium Al (http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/943.html), ale jeho účinok potom veľmi slábol a opäť sa vrátilo to isté.

Potom som vyskúšala rôzne bylinky (napríklad repík), nakoniec mi kamarátka poradila tento prášok (http://ajurshop.sk/produkt/tarika-akne/) a tieto tabletky (http://ajurshop.sk/produkt/b-skin-kapsuly/). Najprv mi to výrazne nezaberalo, ale po cca týždni sa akné postupne začalo zlepšovať, aj ked to tiež úplne nezmizlo :/ (na ramenách mi ostali ešte nejaké vyrážky, ale už iba nepatrné množstvo). Použím to občasne dodnes.

Treba skúšať, každému pomôže niečo iné. Veľa šťastia 🙂

sandri
19. júl 2015

@mata38 ahoj, ja ta nepotesim, mne sa po porode strasne zhorsila plet, obzvlast ked som prestala kojit. Bojujem s tym uz rok, dala.som si spravit na gynde hormonalny profil, ale vsetko vyslo ok. Teraz v lete ako chodim na slnko sa to dost zlepsilo, inak nic nezabera. Vyzeram ako pubertak...

vieraspacka
20. júl 2015

Na ktorých miestach na tvári? Pravdepodobne bude treba podporiť obličky...