Xantelazmy
MATE NIEKTO SKUSENOST????AK STE ICH DAVALI ODSTRANIT TAK AKO TO PREBIEHALO???AKO TO VYZERA POTOM???SU OCI ZALEPENE, JE TAM OPUCH,MODRINA???IDE MI HLAVNE O TO,CI SA DA PO ZAKROKU NORMALNE FUNGOVAT,ALEBO POTREBUJEM POMOC NIEKOHO???
Ahojte ozivujem tému 😉. Už 6-ty rok mám xantelazmy pod oboma očami. Rozhodla som sa že si ich daj odstrániť. Mohli by ste mi odporučiť nejakú kliniku, alebo nemocnicu kde tento zákrok vykonávajú? Najlepšie ak máte niekto osobnú skúsenosť. Som z oravy, takže najlepšie by bolo ZA kraj, aby som nemusela cestovať cez celé sloven
Ja som to mala vypálené na hornom viečku na kožnom, ale neviem čím, lebo mi dr. povedala len, že vypálime. Ostali biele fliačiky, ktoré sa dali zakryť make upom. Teraz asi po 10 rokoch mám znova, takže pôjdem na laser. Mala som aj pod okom po jednom na každej strane malinké a tie po nejakom čase zmizli samé.
Tak ja som to absolvovala pred pár hodinami. Mala som to pod obočím nad mihalnicami na oboch stranách. teraz tam mám cca 5 stehov neviem či spolu alebo na každom oku. o ftýždeň idm vybrať stehy. Vraj dobre, že som prišla čím skôr.Že to treba odstrániť, kým je to malé. Ja som bola na klinike v Žiline VENUS Clinic - cca 60 € aj s vypálením bradavičiek v okoli oka. Odporučila mi to očná lekárka. Dalo sa to vydržať pri lokalnom umŕtvení.
Ak chceš, dám Ti kontakt.....
@marshmallow Vobn, kým su malé☹
Mne to vypaľovala kožná. Ostali mi malinké jazvičky, ktoré takmer nevidno. Neľutujem.
@corina78 s dusíkom? Koľko krát?
@marshmallow nie dusíkom, ale laserom. Trošku to pálilo, ale dalo sa to zvládnuť. Bolo to rýchlo hotové. Horná vrstva kože sa vypálila preč a potom som si na to dávala práškový framykoin. Zhruba po 4 dňoch už aj makeup.
@marshmallow ešte ti poradím, určite si to daj urobiť čím skôr. Ja som otáľala aj 3 roky, a mala som z toho komplexy. Makeup to už nezakryl, stále som to riešila... Na viečku som mala jedno malinké ako máš ty a pod okom dve väčšie. To malinké vypálila raz dva a tam jazvičku ani nemám. Tie väčšie zanechali aj jazvičku, ale nie veľkú. Držím palce. Ja som to mala z vysokého cholesterolu. :/
@corina78 ja mam cholesterol 3 to je v norme a za laser sa platí? Lebo ja som z rv a najbližšie je v Ke dermo centrum a tam počítajú na kusy a to my vyšlo cca do 1000e podľa poštu kusov a na to ja nemám
@marshmallow áno, platila som. za 3 kusy cca 60eur. Skús iné kožné a popýtaj sa na cenu. Držím place!!!
@corina78 ďakujem možno keď budem robiť zatiaľ som na rodicaku a slobodna mamina 😏
@marshmallow skuste precistit pecen. Mne to mizne same, je to sice dlhsi proces, hlavne u mna, mam toho ooomnoho viac, ale trvacnejsi, bez recidivy, pokial nezatazite pecen.
@marshmallow lenze ty xantelazmy nemas ,,a som prekvapena,ze ti dusikom vypalovali tvar 🙈 chore

Ja som si to dala pokusne vypáliť u kožnej.... prvý rok mi po tom zostal biely fľak a druhý rok už nevidno, že som tam niečo mala.... tak som si dala urobiť aj ďalšie... kožná mi to robila zadarmo dusíkom.