icon

Z čoho sa vám prestali lámať vlasy a začali rásť?

bianca225
2. apr 2021

Ahojte baby máte niečo naozaj zaručene dobre čo Vám pomohlo dať si vlasy dokopy?? Myslím tým z čo Vám vlasky narástli alebo sa prestali lámať ?
Ja mám take suché konce v poslednom čase a neviem čo s tým .. ďakujem Vaaam❤️

katkamatka7
2. apr 2021

@bianca225 olej na vlasy, rozotrieť v dlani olej a dlaňami naniesť na suché končeky

betty_image
2. apr 2021

@bianca225 Ahoj, v prvom rade tomu daj čas. Krásne dlhé vlasy ti nenarastú za mesiac. Ja som mala ako dieťa krátke vlasy a až v 12-tich som zatúžila mať dlhé vlasy ako ostatné dievčatá v triede, ale z dĺžky nad ramená to išlo ťažko. Trvalo mi cca 3 roky, kým mi narástli vlasy pod prsia, ktoré mám doteraz, lebo si tú dĺžku udržiavam už niekoľko rokov. Chodila som pravidelne na podstrihávanie končekov ( chodím doteraz ), plus kým tie vlasy začali mať formu akú som chcela, tiež to trvalo, ale ja som išla naozaj z krátkych, čiže neviem, aký základ máš ty. Ja som začala pred pár rokmi používať profesionálnu kadernícku kozmetiku ( robí to veľký rozdiel oproti drogerke ), každé 3 mesiace chodím ku kaderníkovi na podstrihnutie a výživnú kúru a dnes mám vlasy, o ktorých som vtedy len snívala. Buď trpezlivá a ono to príde.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nevenka
2. apr 2021

V prvom rade sa vyhybat sulfatom v samponoch a kondicioneroch a takisto nepouzivat kondicionery so silikonmi. Hydratovat vlasy, nepouzivat v zaciatkoch proteiny. Ak aj nemas kucerave vlasy, skus obzriet curly girl metodu, ja to skusam teraz a vyzera, ze to bude fungovat.
https://curlygirlslovensko.wordpress.com/
Je aj skupina na FB, ak nenajdes, tak mi napis SS, poslem odkaz. Baby tam poradia.

marcellka32
2. apr 2021

Venira

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
monkyrisko
3. apr 2021

Biotin