Za koľko dní dostane mamina termín na očkovanie Covid-19?
20.3. som prihlasovala 55 ročnú mamu do čakárne na očkovanie. Je možné, že dodnes jej nebol pridelený termín? Kto máte s tým skúsenosti, za koľko dní od registrácie vás reálne zaočkovali? Potom čo čítam ako sa predbiehaju mladí, zdraví ľudia (bez chrbtovej kosti) a starších, chronicky chorých nechávajú takto čakať neviem či je to bežné alebo sa niekde mohla stať chyba v tom ich skvelom systéme.
Ďakujem
Ja som hned v prvy den ako sa otvorila cakaren registrovala 65 rocneho ocina a tiez stale cakame.. 55 rocny ujo sa zaregistroval a hned aj v ten den mal prideleny termin.. maju v tom strasny bordel..
Ide to podla veku. Zrejme je pred nou vela starsich. Mm 64 r dostal termin o 48 hod. Hned po registracii ti mala dojst sms s kodom. Mas ho? Ak ho mas, na zaklade neho mozes zrusit registraciu a zaregistrovat sa znova.
29.3. Som registrovala rodičov, vek 63 rokov, termin im bol prideleny na 8 .4.
Záleží aj od regiónu. Niekde majú veľa, inde málo registrovaných. A áno, stačí, aby curaci vyhlásili, že sú zdravotníci a zaockuju ich prednostne.
Skus vybrať iné očkovacie centrum. V Žiline ockuju relativne rýchlo, aj východ.
ja som registrovala 79 rocnu, v priebehu 15 minút mi prisiel termin hned na druhy den
@oli18 áno, mám ten kód, skúsim to teda zrušiť a opäť zaregistrovať ale nemôže sa stať, že bude akoby registrácia robená vlastne až teraz a teda pred ňou zrazu bude ešte viac ľudí ako doteraz?
@hettinka sme z Trnavy, Žilina a východ je ďaleko 😒 ale ďakujem
dva týždne trvalo, pokiaľ dostala svokra termín, vek 65 tuším, aj to až o týždeň má isť
Mužova kolegyňa 55+ je registrovaná viac ako 3 týždne a stále nemá termín. Muž sa tiež registroval ako 50+ a to sa tiež dlho načaká. Neviem, načo otvárajú registráciu pre ďalšie vekové skupiny, keď ešte starší nie sú zaočkovaní, lebo nie sú vakcíny.
Mamina s priateľom, obaja 55+ sa prihlásili naraz, niekedy na konci marca, mamča už je aj zaočkovaná, on ešte nemá ani termín... ale že na očkovaní boli samí mladí ľudia, sme z BA
Ja keď som registrovala rodičov hneď ako spustili čakáreň, tak termín dostali do týždňa
ja mam dvoch 65 rocnych v rodine, ktori stale cakaju na termin.
28.3. v nedelu sa podarilo zaregistrovat mamu 66 rocnu...dostala termin hned 29. na druhy den....ale to zalezi od mesta a aktualnych kapacit....
Ja som v stredu 30.3 registrovala starkú 78 rokov a v nedeľu prišiel termín na zajtra 7.4.
Skúste Nitru, ja som cez týždeň nahlasila rodičov a cez víkend išli. Obaja ako náhradníci, neviem ci v tom majú taký chaos alebo boli ozaj namiesto niekoho 🤷♀️
Môj muž zaregistrovaný do čakárne 1.4. a termín očkovania mal dnes 6.4..BA, vek 68.
Moji rodičia 62 a 64 dostali termín 2 dní po registrácii, ale najskôr si to rozmysleli, tak ich zrušili. A potom sa tatino zaregistroval znova a zasa mu pipla sms o 2dni. Očkovaný bol ešte v ten istý týždeň.
Moja mamina čakala asi týždeň a niečo otec dostal termín hneď .
Nám poradila kamarátka- zdravoťáčka, že ocina (65r) máme zaregistrovať ako rizikovú skupinu (má viac zdravotných vecí, lebo inak by mal nárok asi len na Astra Zenecu, a aj to až v krajskom meste), dostali sme na výber okresné mesto a dostal Pfizer termín hneď na druhý deň (vzali ho narýchlo ako náhradníka, lebo niekto im vypadol)
Ide to asi podla veku, svokor 67 rocny dostal termin par dni po registracii, svokra 60 nema termin dodnes
@unicornlady Astru uz davaju len od 50 do 60r
ja som registrovala ocina a uja 29.3. a hned im bol pridelený termin na 1.4. ale je to podla toho aj kde sa pojdu ockovat, moji svokrovci su stale len v cakarni, byvaji od nas 50 km a adali si inu nemocnicu
Zalezi to podľa mna od regiónu....svokra sa v nedeľu vecer zaregistrovala a v pondelok jej prišlo, že v utorok má prist ....a pritom sa prihlásila už len ako nahradnicka do nemocnice lebo sme chceli pfizer a vedeli sme , z veď nemocnici ockuju pfizerom
Moji rodicia kategória 60-70rokov dostali termín na Pfizer hneď na druhý deň v KE, Saci. Tam je to asi prazdnejsie....
Autorka, ľudia pestujú ickovaciu turistiku. Viem o ľuďoch, čo cestujú pre skorší termín 100-200km.

aj ja som tak registrovala rodicov su starsi od tvojej mami, a tiez nic, , ale bolo nam poradene zrusit registraciu a registrovat znova , ale aj tak nic zatial