icon

Za koľko dní dostane mamina termín na očkovanie Covid-19?

6. apr 2021

20.3. som prihlasovala 55 ročnú mamu do čakárne na očkovanie. Je možné, že dodnes jej nebol pridelený termín? Kto máte s tým skúsenosti, za koľko dní od registrácie vás reálne zaočkovali? Potom čo čítam ako sa predbiehaju mladí, zdraví ľudia (bez chrbtovej kosti) a starších, chronicky chorých nechávajú takto čakať neviem či je to bežné alebo sa niekde mohla stať chyba v tom ich skvelom systéme.
Ďakujem

nika82
6. apr 2021

aj ja som tak registrovala rodicov su starsi od tvojej mami, a tiez nic, , ale bolo nam poradene zrusit registraciu a registrovat znova , ale aj tak nic zatial

pelopeia
6. apr 2021

Ja som hned v prvy den ako sa otvorila cakaren registrovala 65 rocneho ocina a tiez stale cakame.. 55 rocny ujo sa zaregistroval a hned aj v ten den mal prideleny termin.. maju v tom strasny bordel..

oli18
6. apr 2021

Ide to podla veku. Zrejme je pred nou vela starsich. Mm 64 r dostal termin o 48 hod. Hned po registracii ti mala dojst sms s kodom. Mas ho? Ak ho mas, na zaklade neho mozes zrusit registraciu a zaregistrovat sa znova.

mirka17
6. apr 2021

29.3. Som registrovala rodičov, vek 63 rokov, termin im bol prideleny na 8 .4.

ukulela
6. apr 2021

Záleží aj od regiónu. Niekde majú veľa, inde málo registrovaných. A áno, stačí, aby curaci vyhlásili, že sú zdravotníci a zaockuju ich prednostne.

hettinka
6. apr 2021

Skus vybrať iné očkovacie centrum. V Žiline ockuju relativne rýchlo, aj východ.

sirka9
6. apr 2021

ja som registrovala 79 rocnu, v priebehu 15 minút mi prisiel termin hned na druhy den

autor
6. apr 2021

@oli18 áno, mám ten kód, skúsim to teda zrušiť a opäť zaregistrovať ale nemôže sa stať, že bude akoby registrácia robená vlastne až teraz a teda pred ňou zrazu bude ešte viac ľudí ako doteraz?

autor
6. apr 2021

@hettinka sme z Trnavy, Žilina a východ je ďaleko 😒 ale ďakujem

danielahamar
6. apr 2021

dva týždne trvalo, pokiaľ dostala svokra termín, vek 65 tuším, aj to až o týždeň má isť

elenka74
6. apr 2021

Mužova kolegyňa 55+ je registrovaná viac ako 3 týždne a stále nemá termín. Muž sa tiež registroval ako 50+ a to sa tiež dlho načaká. Neviem, načo otvárajú registráciu pre ďalšie vekové skupiny, keď ešte starší nie sú zaočkovaní, lebo nie sú vakcíny.

lindous
6. apr 2021

Mamina s priateľom, obaja 55+ sa prihlásili naraz, niekedy na konci marca, mamča už je aj zaočkovaná, on ešte nemá ani termín... ale že na očkovaní boli samí mladí ľudia, sme z BA

zuzkalujza
6. apr 2021

Ja keď som registrovala rodičov hneď ako spustili čakáreň, tak termín dostali do týždňa

althejka
6. apr 2021

ja mam dvoch 65 rocnych v rodine, ktori stale cakaju na termin.

mironka
6. apr 2021

28.3. v nedelu sa podarilo zaregistrovat mamu 66 rocnu...dostala termin hned 29. na druhy den....ale to zalezi od mesta a aktualnych kapacit....

andy1985
6. apr 2021

Ja som v stredu 30.3 registrovala starkú 78 rokov a v nedeľu prišiel termín na zajtra 7.4.

nykkushka
6. apr 2021

Skúste Nitru, ja som cez týždeň nahlasila rodičov a cez víkend išli. Obaja ako náhradníci, neviem ci v tom majú taký chaos alebo boli ozaj namiesto niekoho 🤷‍♀️

3009
6. apr 2021

Môj muž zaregistrovaný do čakárne 1.4. a termín očkovania mal dnes 6.4..BA, vek 68.

sonetta
6. apr 2021

Moji rodičia 62 a 64 dostali termín 2 dní po registrácii, ale najskôr si to rozmysleli, tak ich zrušili. A potom sa tatino zaregistroval znova a zasa mu pipla sms o 2dni. Očkovaný bol ešte v ten istý týždeň.

kristina2015
6. apr 2021

Moja mamina čakala asi týždeň a niečo otec dostal termín hneď .

unicornlady
6. apr 2021

Nám poradila kamarátka- zdravoťáčka, že ocina (65r) máme zaregistrovať ako rizikovú skupinu (má viac zdravotných vecí, lebo inak by mal nárok asi len na Astra Zenecu, a aj to až v krajskom meste), dostali sme na výber okresné mesto a dostal Pfizer termín hneď na druhý deň (vzali ho narýchlo ako náhradníka, lebo niekto im vypadol)

sim_mi
6. apr 2021

Ide to asi podla veku, svokor 67 rocny dostal termin par dni po registracii, svokra 60 nema termin dodnes

aduskalac
6. apr 2021

@unicornlady Astru uz davaju len od 50 do 60r

lenuskaa33
6. apr 2021

ja som registrovala ocina a uja 29.3. a hned im bol pridelený termin na 1.4. ale je to podla toho aj kde sa pojdu ockovat, moji svokrovci su stale len v cakarni, byvaji od nas 50 km a adali si inu nemocnicu

lala123
6. apr 2021

Zalezi to podľa mna od regiónu....svokra sa v nedeľu vecer zaregistrovala a v pondelok jej prišlo, že v utorok má prist ....a pritom sa prihlásila už len ako nahradnicka do nemocnice lebo sme chceli pfizer a vedeli sme , z veď nemocnici ockuju pfizerom

ivana11155
6. apr 2021

Moji rodicia kategória 60-70rokov dostali termín na Pfizer hneď na druhý deň v KE, Saci. Tam je to asi prazdnejsie....

hettinka
6. apr 2021

Autorka, ľudia pestujú ickovaciu turistiku. Viem o ľuďoch, čo cestujú pre skorší termín 100-200km.