icon

Zaberie Mydocalm na bolesť v krku?

1. sep 2025

Prosím vás strašné má bolí krk tlaky, bolesť vzadu, nie som doma neviem ísť nikam ,mám pri sebe mydocalm, zaberie ?

reela
1. sep 2025

Pomoze, mozes skusit aj take ako voltaren gel, ak mas pri sebe alebo blizko lekaren. Len prosim ten mydocalm, jednu tabletku, a potom po 8 hodinach, ked budes citit este tak dalsiu, ale urcite neprekracuj pocet 3 tabletky za den

autor
1. sep 2025
@reela

Pomoze, mozes skusit aj take ako voltaren gel, ak mas pri sebe alebo blizko lekaren. Len prosim ten mydocalm, jednu tabletku, a potom po 8 hodinach, ked budes citit este tak dalsiu, ale urcite neprekracuj pocet 3 tabletky za den

@reela ďakujem vzala som si teraz jednu a dám si už len večer pred spaním, voltaren mám tiež natierame, ďakujem pekne

autor
1. sep 2025
@reela

@reela dá sa z toho predávkovať alebo sú také silné?

reela
1. sep 2025
@anonym_autor

@reela dá sa z toho predávkovať alebo sú také silné?

@anonym_autor odporucana davka su 3 tabletky za den. Ak zoberies viac, tak mozes uz mat nejake problemy z toho a zvysujes si riziko neziaducich ucinkov. Vseobecne je dobre brat lieky podla odporucania... ak beries viacej, tak riskujes, ze uz nebudu ucinkovat v malej davke.