Zaberie Mydocalm na bolesť v krku?
Prosím vás strašné má bolí krk tlaky, bolesť vzadu, nie som doma neviem ísť nikam ,mám pri sebe mydocalm, zaberie ?
Pomoze, mozes skusit aj take ako voltaren gel, ak mas pri sebe alebo blizko lekaren. Len prosim ten mydocalm, jednu tabletku, a potom po 8 hodinach, ked budes citit este tak dalsiu, ale urcite neprekracuj pocet 3 tabletky za den
@reela ďakujem vzala som si teraz jednu a dám si už len večer pred spaním, voltaren mám tiež natierame, ďakujem pekne
Pomoze, mozes skusit aj take ako voltaren gel, ak mas pri sebe alebo blizko lekaren. Len prosim ten mydocalm, jednu tabletku, a potom po 8 hodinach, ked budes citit este tak dalsiu, ale urcite neprekracuj pocet 3 tabletky za den
@reela dá sa z toho predávkovať alebo sú také silné?
@reela dá sa z toho predávkovať alebo sú také silné?
@anonym_autor odporucana davka su 3 tabletky za den. Ak zoberies viac, tak mozes uz mat nejake problemy z toho a zvysujes si riziko neziaducich ucinkov. Vseobecne je dobre brat lieky podla odporucania... ak beries viacej, tak riskujes, ze uz nebudu ucinkovat v malej davke.