icon

Zabudol som si lieky na alergiu

denisko148
31. máj 2023

Dobrý deň, prosím vás poraďte mi niekto čo mám urobiť keď som si zabudol zobrať zo Slovenska lieky na Alergiu a pracujem v Holandsku? Domov idem až o pol roka a neviem či tu zoženiem nieaké voľnopredajné lieky na alergiu. Za každú normálnu odpoveď ďakujem.😊

stellarstar
31. máj 2023

@denisko148 v lekárni si neskúšal?

nelca84
31. máj 2023

@denisko148 a nemoze ti ich niekto poslat postou?

kacena4
31. máj 2023

vsak zavolaj dr. da ti elektronicky recept doma vyberie niekto a posle ti neviem ako je to s posielaním liekov do zahraničia či potrebuješ nejaké povolenie.... poprípade vyberieš recept v zahraničí aj to sa u nás dá

denisko148
autor
31. máj 2023

@kacena4 vďaka za radu🙂

denisko148
autor
31. máj 2023

@nelca84 to nie lebo máme takú prácu že každý týždne sme na inom mieste , v inom meste takže by som si to nemal ako prebrať . 🙂

hipuska
31. máj 2023

Skús pozrieť na FB nejakú skupinu. Veľa ľudí pracuje v Holandsku. Možno bude mať niekto aj cestu. Alebo tam normlane navstiv lekára. Ukáž mu liek ktorý užívaš, resp.ucinnu látku a on ti podľa toho dá

petamich
31. máj 2023

urcite tam zozenies rovnake lieky na alergiu - pozri si aku ucinnu latku maju tie co beries doma a daju ti lokalnu alternativu len im povedz v lekarni tu ucinnu latku 🙂 vo vacsine krajin maju aj volnopredajnu alternativu alebo mozu mat dokonca bez predpisu aj to co u nas je na predpis (vid CZ tam su volnopredajne aj tie co u nas nie, lebo maju inu kategorizaciu liekov)

heidy222
31. máj 2023

Tie si kúpiš v Holandsku v drogérii 😉

denisko148
autor
31. máj 2023

@petamich Ďakujem veľmi pekne 😊 vyskúšam.

luccija
1. jún 2023

@denisko148 veď vieš kde budeš od ďalšieho týždňa tak Ti to tam pošlú.Ale bežne kúpiš bez predpisu

mamina7070
1. jún 2023

antihistaminika normalne kupis z