Zabudol som si lieky na alergiu
Dobrý deň, prosím vás poraďte mi niekto čo mám urobiť keď som si zabudol zobrať zo Slovenska lieky na Alergiu a pracujem v Holandsku? Domov idem až o pol roka a neviem či tu zoženiem nieaké voľnopredajné lieky na alergiu. Za každú normálnu odpoveď ďakujem.😊
@denisko148 a nemoze ti ich niekto poslat postou?
vsak zavolaj dr. da ti elektronicky recept doma vyberie niekto a posle ti neviem ako je to s posielaním liekov do zahraničia či potrebuješ nejaké povolenie.... poprípade vyberieš recept v zahraničí aj to sa u nás dá
@kacena4 vďaka za radu🙂
@nelca84 to nie lebo máme takú prácu že každý týždne sme na inom mieste , v inom meste takže by som si to nemal ako prebrať . 🙂
Skús pozrieť na FB nejakú skupinu. Veľa ľudí pracuje v Holandsku. Možno bude mať niekto aj cestu. Alebo tam normlane navstiv lekára. Ukáž mu liek ktorý užívaš, resp.ucinnu látku a on ti podľa toho dá
urcite tam zozenies rovnake lieky na alergiu - pozri si aku ucinnu latku maju tie co beries doma a daju ti lokalnu alternativu len im povedz v lekarni tu ucinnu latku 🙂 vo vacsine krajin maju aj volnopredajnu alternativu alebo mozu mat dokonca bez predpisu aj to co u nas je na predpis (vid CZ tam su volnopredajne aj tie co u nas nie, lebo maju inu kategorizaciu liekov)
Tie si kúpiš v Holandsku v drogérii 😉
@petamich Ďakujem veľmi pekne 😊 vyskúšam.
@denisko148 veď vieš kde budeš od ďalšieho týždňa tak Ti to tam pošlú.Ale bežne kúpiš bez predpisu
antihistaminika normalne kupis z

@denisko148 v lekárni si neskúšal?