Začali sa vám časom po pôrode opäť kučeravieť vlasy?
Ahojte mamicky, viem, ze tehotenstvo a porod je naloz hormonov na telo a kazde zareaguje inak, no ma tu niektora skusenosti s tym, ze po porode sa jej povodne kucery postupne vyrovnali? Ja som mala odjakziva strunky, porodom 3/4 zliezli, to som tazko nebrala, uz vyrastaju nove, no co je horsie postupne sa od hlavy vyrovnavali( teraz ma dcera 13m, 2xdenne dojcim) a na koncoch mi. len ostali vlny 😔 Aj som to podstrihla ci im nevadi dlzka ale bez rozdielu. Budem rada za Vase skusenosti, ci sa mam s nimi nadobro rozlucit alebo casom nabehnu naspat 😁
@rejmonz ja mam skúsenosť, mala som kučery od vrchu celé vlasy. Po prvom pôrode sa vyrovnali, a nezmenilo sa to už. Prešlo 10 rokov, stále mam zvlnené vlasy, ale nie kučery. Ale som teraz spokojnejšia s vlasmi, viac sa mi to paci ako predtým. Sú hladsie, ľahšie upravitelne. Druhé tehotenstvo bez zmeny, tam som nepostrehla ďalšie vyrovnávanie.
mne moje rovne vlasy ako klince, co som nemusela zehlit sa zacali po porode vlnit...na jednom mieste mam doslova taku vlnu od korienkov ze ako muz mi to chytil ze co to mam jeden pramen taky brckavy :D
Mne sa v tehotenstve vyrovnali a na druhý deň ma pôrodník skoro nespoznal. Hneď sa mi zvlnili.
Ahoj. Mne sa prestali....mala som ich zrazu take rovne, ucapkane... 6 mesiacov po porode zacali rast nove a postupne zhustli a zas aj kucery.... vsetko sa vratilo do normalu.
@dreamer4 ano aj. mne dorastaju. nove a paradoxne tie su zas kucerave, tak chodim ako blbec so 'svatoziarou' okolo tvare 😁 a presne splasnute trt, ked dam do copu klasickeho jak keby som ani nic na hlave nemala joooj nervy.. som dufala ze tak. po roku sa to unormalni no ale idem dufat ze ked odstavim stane sa tak 😂
@rejmonz Asi sa to stane, lebo mne sa to stalo 3x 🤣 Teda...prvy raz, pocas tehu normalne, pri dojceni skoro vyrovnane, dojcila som 17 mesiacov s tym, ze posledne 3 uz ako znova tehotna. Takze tuto medzifazu neviem ako popisat, ale vlasy boli len mierne zvlnene po cely cas a az po odstaveni druheho dietata v jeho 20 mesiacoch, sa mi postupne kucery vratili. Ale do toho vstupila aj porucha stitnej zlazy, zacali mi velmi padat. Teraz po piatich rokoch mam znova babatko a zase prichadzam o kucery, pocas tehotenstva boli normalne. Ale skusam aj metodu curly girl, takze mozno aj to bude mat vplyv a znova aj hyperfunkcia stitnej zlazy, takze tak. Hotovy pribeh...Manzel je nestastnejsi ako ja, ze kde su kucery...😁
@nevenka 😂 to bola inak moja prva otazka na muza, ked som zbadala, ze ani to skratenie nepomohlo (Budes mat lubit aj ako rovnovlasu? a ta co uz, si posunula geny Kamci😁) ano ja som tiez zacala pred mesiacom tu metodu, vyhodenych pomaly 100eur na komplet nove pripravky, ale hormony neoblbnem 🤦♀️😑😑😁 pocas tehotensva boli ok, ale cim dalej kojim tym horsie 😁teraz sme sa zacali snazit o druhe takze potom to pride znova hh
@rejmonz no strasne smutny je z tych rovnych vlasov. Akoze rovne nie su uplne, ale z jeho pohladu hej. A vyzera, ze kucery som posunula dietatu cislo 2 a cislo 3 🙂. Lenze u nas je kuceravy aj muz, len uz mu to nevidno tak, lebo je na kratucko. A ake produkty konkretne mas? Lebo ja len drogerka a zohnala som teraz nejaky polsky sampon na low poo, ja na cowash nie som. Ale aj mne, aj dcerke sa este viac chlpatia tie vlasy. Ja uz idem asi skusit daku masku alebo kondicioner vyrobit, lebo pokial nekupim tie speci, tak tie drogerkove maju maloktore ozaj vyzivu z olejov a zvlhcovacov a co ja viem coho. Len strasne zjembuju vlasy a este viac sa mi vyrovnavaju a lietaju. No boj. Ale hormony su svina a asi to bude chciet ten cas proste. Ale chcem aspon zapracovat na kvalite 🙂
Tak ja to mam opacne. Mala som krasne rovne vlasy a teraz mam dve vlny pri koroenkoch. Skusila som brazilsky keratin ale pomohol len kratkodobo. Uz sa s tym pomalicky zmierujem, ale teda popri dietati riesit fen, zehlicka...no nic moc teda.
Ja som mala vlnité vlasy ale mám ich extrémne dlhé tak je normálne že sa vyrovnávajú
Ale čo mi je divné tak poslednou dobou už po prvom pôrode sa to začalo a teraz pri druhom ešte intenzívnejšie na spánkoch kde rastú vlasy tak asi 15cm od pokožky mám také až kučeravé .. Tým že sú dlhé sú len mierne vlnité lebo váha vlasov ich nepustí sa skučeraviť .. No je to čudné lebo iba tieto dve miesta
Mám to po čerstvo umytch vlasoch a som kaderníčka svoje vlasy veľmi sledujem .. Keď ich dám do copu čo vždy aj dám sa vyrovnajú ale neviem prečo sa to začalo robiť
Ešte kojím tak uvidíme či sa to stratí keď kojiť prestanem

@rejmonz Ahoj, mám kamarátku, čo mala vždy úplne kučeravé krásne husté vlasy. Po pôrodoch ich má len mierne vlnité, takmer sa vyrovnali. Doteraz ich má také... Je to už cca 10 rokov. Asi som ťa nepotešila😟