Začína mi panická porucha? Ako sa upokojiť pri výčitkách po jedle?
Vôbec nejjem take veci že rybie prsty smazene syry atd.. dnes som skúsila rybie filé obalené .. len som ho hodila na olej a vysmazila … neviem prečo ale odvtedy mám výčitky svedomia aj keď váhu vôbec neriešim.. ako sa upokojiť?
Ja som lezala na oddeleni poruch prijmu potravy a pripominas mi baby co tam so mnou boli s anorexiou
@yelena159 och vies ako Ti zavidim ja zboznujem vyprazany syr s hranolkami,, ale mne sa podari, tak max 4x do roka,,, akosi vzdy na to zabudnem ....vycitky nemam ziadne,, aj teraz som sa nan tolko chystala, az sa mi pokazil...
autorka- z jedneho vyprazaneho file, vobec nemusis mat ziadne vycitky,, mozno sa menej sustred na jedlo, aby nezaberalo tolko tvojej mysle,, podvedome si vyberaj to,co je zdrave a chuti ti, ale a si das obcas nieco, co je v rozpore s nejakym tvojim stravovacim rezimom,, nech ta to nerozhadze,, nic sa nedeje,, nejaky zmrka, vyprazane, ci cokolada, raz -za cas nie je vobec ziadne zlyhanie,,, 🙂
@yelena159 2 dni po sebe kebab to by som naozaj nepredýchala už..
Zdravý človek keď si dá vyprážaný syr, nemá výčitky
Chorý človek výčitky ma.
Viem o com hovorím. Vyhľadaj pomoc, zo žiadneho jedla by si nemala mať výčitky. Je to forma ppp. Ale dá sa z toho dostat. Držím palce.
Tušíš vôbec čo je to panická porucha?
@dominikamacakova bože to mi konik upravil názov… ja som tam mala úplne niečo iné napísané povodne
Dala si si spraviť testy na potravinové intolerancie a alergie?

Bozee normálne mi slzy vyšli keď si spomínam ja to obdobie… ako rodičia videli že váha ide stále dole.. mama si všimla že vložky prestali miznúť .. vkuse som bola biela ruky studené.. vtedy keď mi niekto povedal že mám upraviť stravu a zmizne mi akné.. postupne som uberala a uberala.. strašne mi chutila hribova omáčka tak som si z chuti dala a potom čítam že mliečne zhoršuje akné.. tak som mala výčitky jak hovado a odvtedy aj keď ju mama robila a vedela ako ju lubim - veľa krát ju robila hlavne pre mňa aby ma potesila.. ja som ju spláchla alebo kľudne vyliala do umývadla keď sa nepozerala.. ja som fakt jedla len ovocie zeleninu.. občas ešte banánové palacinky s vlockami ale to mi už tiež časom prišlo nezdravé tak som už ani to nechcela.. ako som vždy stresovala keď sa blížil čas obeda a rozmýšľala kto kde pôjde z kuchyne aby som stihla jedlo vyhodiť.. a aké to bolo potom oslobodzujúce keď som si dala horalku po takej dobe 🥺ako som našim hovorila že mami že ja jjem obed.. a oni nechápali lebo si mysleli že ho jjem každý deň.. jaaj trochu som sa rozpísala..