icon

Začínajúce kŕčové žily v 31. rokoch

yella8888
11. aug 2020

Ahojte kocky, mam 31 rokov a na lavej nohe mi navreli zily, obavam sa ze mi zacinaju krcove zily :( prikladam fotku..co si o tom myslite je treba to riesit a ist dr? Vykladam si nohy, a dala som si kompresne podkolienky..plus objednala doplnok s pagastanom konskym..Co pomohlo Vam? dakujem za rady

Začínajúce kŕčové žily v 31. rokochZačínajúce kŕčové žily v 31. rokoch
Strana
z2
wikiwiki
31. jan 2022

Tak žienky, prišla som hľadať inšpiráciu ako si pomôcť pri začínajúcich nepekných kŕčových žilách. Sú na to nejaké špeciálne cviky alebo krémy? S čím máte skúsenosť? 🙂

marina447
3. feb 2022

@wikiwiki tak podla toho ako velmi ich je vidiet, respektive v akom stave su 🙂 ak je to este takto v zaciatkoch ta sa s tym da nieco robit 🙂 skodi im nadmerne sedenia alebo statie, zla zivotosprava napriklad 🙂 a uz si na to nieco skusala ci? 🙂

marika142
10. feb 2022

@wikiwiki ale dobre ze aspon vies ze ide o zacinajuce krcove zily, aby si ich mohla podchytit a nieco s nimi robit 🙂 mne napriklad pomohlo toto. @marina447 podla mna je jedno to ako velmi ich vidiet, treba to riesit, aby sa stav nezhorsoval 🙂

marina447
21. feb 2022

@marika142 suhlasim s tebou 🙂 ale tak verim, ze ked si zienka taketo nieco spozoruje povedzme prvykrat, tak mozno skusa hocico 🙂 vies ako. mne napriklad tento sprej tiez poradila kamoska, ked som jej hovorila aky mam problem 🙂 @wikiwiki takze ked tak sa o tom treba aj rozpravat 🙂

misulienkamisa
2. mar 2022

Marika142 prosím ťa a to sa môže striekať po celej línií ako ide žila alebo radšej celú nohu alebo ako je to najlepšie? 🙂

marika142
7. mar 2022

@misulienkamisa mozes si to striekat ako len chces 🙂 ci len tam kde mas zily alebo po celej nohe 🙂 najlepsie teda pokial su viditelne tak priamo aj na ne no 🙂 to uz by si videla podla potreby 🙂

marina447
16. mar 2022

@misulienkamisa ved vyskusaj akoby to tebe vyhovovalo. najdu sa podla mna zeny ktore si striekaju cele nohy a najdu sa aj take, tiez som to tak mala na zaciatku, ze len dane miesta som si tymto sprejom prebehla 🙂

misulienkamisa
22. mar 2022

Hej hej už som si ho bola kúpiť tak vyskúšam 🙂 A neviem či sa to tu už niekto pýtal alebo aj ja len som pozabudla, netreba ho dávať do chladničky, aby to chladilo či? Hádam je aj bez toho dostatočne studený 🙂

wikiwiki
1. apr 2022

A žienky je nejaký postup na riešenie takéhoto problému, ako myslím že ráno je lepšie spraviť toto aby sa minimalizovali prípadne počas dňa ak mám sedavé zamestnanie sa ísť prejsť a večer nejaká masáž? Ako to máte vy? 🙂

marika142
11. apr 2022

@wikiwiki no a tebe sa teda zacinaju nejako objavovat? vies co to je individualne ze ci sedave alebo naopak prilis na nohach, ono je dobre nejako aj tu lymfu riesit no, aby sa s tymi cievami a zilami nerobilo to co sa robi 🙂

marina447
13. apr 2022

@wikiwiki asi zalezi aj od toho v akom stave tie nohy a zily mas, uz mas nejaky nabeh alebo ako to vnimas? masaz je na lymfu no to je pravda, ze trosku to tam rozbehnut 🙂

misulienkamisa
3. máj 2022

@wikiwiki no tak pokiaľ je to ešte v takom zárodku, alebo ako by som to povedala, dá sa to riešiť takto, ako aj mne poradili, sprejom 🙂 prípadne to doplniť rovnakými tabletkami, ale pokiaľ sú už fakt také ako to nazvať nepekné, vypuklé, to možno aj konzultovať s lekárom.

wikiwiki
5. máj 2022

@marika142 áno nie je to ešte nejako najhoršie by som povedala. tak preto, že keď už som si ich všimla, že sa niečo deje, chcela by som to podchytiť ak by sa dalo.
@misulienkamisa a to je aký sprej prosím ťa, alebo teda aj tabletky, ktoré spomínaš? tebe to pomohlo?

janage
5. máj 2022

@mima8356 Detralex najmenšie balenie je voľnopredajné. Na predpis sú väčšie balenia

marika142
11. máj 2022

@wikiwiki hej jasne chapem, tak to je fajn v podstate ze si to este takto zachytila 🙂 lebo ved vieme ze niektore zienky nemaju velmi cas sa popri starostlivosti o domacnost a deti sledovat 🙂 mne na toto pomohol reparil 🙂 to som si striekala a je to lepsie 🙂 a hlavne teraz ked ide teplo, leto clovek by aj suknicky a kratase uz vytiahol vsakze? 🙂

marina447
17. máj 2022

Ale tak zase ake sledovanie, ved staci ked sa sprchujes, alebo natieras telovym mliekom alebo niecim na opalovanie a uz vtedy sa sledujes 🙂 Suhlasim, ze vlastne uz od zaciatku by bolo dobre nieco take riesit, aby to nezaslo do extremu a presne marika aj ja ho mam v sufliku aby bol hned po ruke 🙂

martinka_p
9. jún 2022

@marika142 ahoj kde sa dá ten sprej kúpiť? Na nete je skoro všade vypredaný 🙈

wikiwiki
10. jún 2022

No super vedieť 🙂 @marika ďakujem za tip 🙂 Pokiaľ mi to má pomôcť a hlavne je to sprej takže to bude celkom pohodlné v porovnaní s nejakými liekmi alebo tabletami 🙂 @martinka_p na internete cez rôzne stránky si skúšala pozerať? 🙂

martinka_p
11. jún 2022

@wikiwiki áno na Sk všade vypredané akurát v nemeckej lekárni mi našlo ale na Sk neposielaju 😑

wikiwiki
6. júl 2022

@martinka_p no ťažko povedať, asi treba len počkať alebo nájsť nejakú e-shopovú lekáreň. čo som sa predbežne aj pýtala tak keď tak reparil ale dragees, účinkami podobné 🙂 skúšala to niektorá z vás? miesto napríklad aj tohto spreju alebo ako doplnkovú ja neviem liečbu to nazvem? 🙂

martinka_p
6. júl 2022

@wikiwiki už som si nechala kúpiť v nemecku tam je dokonca za 4-5€

Strana
z2