Záhadné výpadky pamäte počas dňa
Baby mali ste niekedy stav, že vám počas dňa hocikedy vypadlo pár minút z hlavy? Uvediem príklad. Včera som cestovala vlakom domov 2 hodiny. Doma som si uvedomila, že si neviem spomenúť na cestu- nepamätám si ako som nastúpila, pamätám si až vystupovanie. Je to hrozne blbe 🫣 stáva sa mi to posledne mesiace. Ležím doma, potom idem upratať, dať sušičku ale jednoducho potom príde na mna, že nepamätala som si to
@anonym_autor Nie si unavena? Koľko spavas v noci?
Potrebuješ relax... vypnúť... ísť na tiché miesto, do prírody... pokojný spánok... Dovolenka- oddych
3x sa mi to stalo. Ze som došla do obchodného centra bola som dezorientovana nevedela som kde som na čo som sem došla.. Bola som sama tak to bolo na prd. A 2x v robote
to je tymi digi technologiami, privela info , ktore vidis, citas, a mozog ich musi triedit a vyhadzovat....a potom robis veci automaticky, a este aj pri nich myslis na nieco ine...a potom rozmyslas, ci a co si urobila...mne sa stava , ze naplnim pracku, ale este ju nezapnem, lebo tam chcem prihodit este 2 veci, ked pribuzni vstanu, a uz idem robit to a ono,ten nieco chce, dalsi nieco chce -riesime, medzitym rozmyslam nad dalsimi ´vecami, a po 2 hod idem do kupelne, lebo pracka uz isto doprala...🙂 pridem, a veko je hore a pracka plna sucheho pradla...🙂
to je tymi digi technologiami, privela info , ktore vidis, citas, a mozog ich musi triedit a vyhadzovat....a potom robis veci automaticky, a este aj pri nich myslis na nieco ine...a potom rozmyslas, ci a co si urobila...mne sa stava , ze naplnim pracku, ale este ju nezapnem, lebo tam chcem prihodit este 2 veci, ked pribuzni vstanu, a uz idem robit to a ono,ten nieco chce, dalsi nieco chce -riesime, medzitym rozmyslam nad dalsimi ´vecami, a po 2 hod idem do kupelne, lebo pracka uz isto doprala...🙂 pridem, a veko je hore a pracka plna sucheho pradla...🙂
@luxus10 presne. Minule som našla v chladničke vec, ktorá tam absolútne nemala čo robiť. Proste som vykladala nákup, a automaticky som to tam strcila. Vôbec som si to nepamätala
mne sa často stáva,že rozmýšľam,čo variť na druhý deň,zabudnem to a znova rozmýšľam.Niekedy si aj nachystám suroviny,napr.včera som si vytiahla zo skrine cestoviny a po pár hodinách ma napadlo,že čo budem zajtra variť? A potom som zbadala tie cestoviny na linke😂
Alebo som išla na úrad zaplatiť dane a vyjdem z baráku a normálne som začala rozmýšľať,že kade mám ísť,nevedela som si uvedomiť,kde je MÚ
@anonym_autor si nahodou v menopauze?
@anonym_autor Občas sa mi stáva, že si nepamätám nejakú činnosť.Kedze mi taha na šesťdesiat, tak začala mať obavy,ze su to príznaky niektorej stareckej dg,ale asi je to len bežný jav -dan za rýchly život, množstvo informácií, ktoré na nás denne chrlia v pracovnej i súkromnej oblasti a nedostatočná duševná hygiena

@anonym_autor ano stava sa mi ze idem niektore cinnosti na autopilota. A tiez spatne neviem ako som nieco urobila