icon

Zahlienené pľúca

bonynr
6. jan 2017

Ahoj kočky, nepýtam sa teraz na dieťatká, ale zaujímalo by ma, čo vy používate okrem antibiotík na zahlienené plúca, keď ste choré? Momentálne som v takom stave, že ani tie lieky mi nepomáhajú a to už mám tretie.

ikonica
6. jan 2017

skus NAC... u nas napriklad ACC long.... ak kupujes aj zo zahranicia, odporucam iherb... tam to zozenies v pohode a za menej penazi... maju to tusim aj niektore slovenske stranky... rozpusta hlieny v ktorych sa drzia bakterie a pomaha hlieny skvapalnit a dostat von z tela...

bonynr
autor
6. jan 2017

@ikonica ďakujem ti krásne 🙂 vyskušam

3009
7. jan 2017

@bonynr ja mám dlhodobo problém s prieduškami a mne najlepšie pomáha kombinácia Pleumolysin + inhalácia Vincentky inhalátorom. Dobré je si striekať aj Ventolin. Krásne sa hlieny uvoľnia a vykašliavajú.

bonynr
autor
7. jan 2017

@3009 ďakujem..vincentka sa da dostať aj v inhalatori? to som nevedela

3009
7. jan 2017

@bonynr myslela som inhalátor a doň dať Vincentku. Ak nemáš inhalátor, tak sa dá Vincentka inhalovať aj tak, že si ju ohreješ a inhaluješ teplé výpary, ale najlepšie je ak by si mala inhalátor a tam sa dá Vincentka trochu vlažná a on ti urobí takú hmlovinu, ktorú vdychuješ. Tie slané čiastočky sa ti dostávajú priamo do plúc a uvoľňujú hlieny.

sacli
7. jan 2017

Už spomínané ACC, alebo solmucol https://www.lekarenliecba.sk/liecba-kasla/kasel... je to presne to isé, akurát acc sú šumivé tablety. solmucol je pomarančový prášok. Mne osobne chutí viac 🙂

bonynr
autor
7. jan 2017

@sacli solmucol tiež uživam ale prašok do vody 🙂