icon

Zaľahnuté v uchu po čistení

18. sep 2025

Cistila som si ucho tou klasickou tycinkou do ucha, ale mam verziu pre deti s rozsirenou castou. Odvtedy mam ako keby zalahnute v uchu. Co by na to mohlo pomoct?

anonym_a88239
18. sep 2025

Sprej z lekárne na čistenie ucha. Ak nepomôže, tak potom jedine výplach na ORL.

hviezdicka002
18. sep 2025

Ja vždy pri zaľahnútí používam sprej. Striekneš pomasíruješ a prejde to. Odľahne

autor
18. sep 2025
@hviezdicka002

Ja vždy pri zaľahnútí používam sprej. Striekneš pomasíruješ a prejde to. Odľahne

@hviezdicka002 ktory konkretne prosim?

deedol
18. sep 2025

ja len dodam, ze tie tycinky sa nemaju pouzivat na cistenie usi. zdroj je orl. tiez som si takto zatlacila maz a musela som ist na vyplach, kde mi to bolo vysvetlene.

64jarka64
18. sep 2025

@anonym_autor sprey a doma sa dá urobiť preplach,už som to tu jednej mamičke radila a pochvalovala si
S tou tyčinkou ste si zatlačili maz,ak máte doma vačšiu striekačku,napustiť do umývadla teplú vodu a vyplachovať ucho viac krát za sebou,pred tým treba dať sprey,robím si to doma už roky,to isté vám urobí lekár,mne to robievala sestrička u obvodnej

autor
18. sep 2025
@64jarka64

@anonym_autor sprey a doma sa dá urobiť preplach,už som to tu jednej mamičke radila a pochvalovala si
S tou tyčinkou ste si zatlačili maz,ak máte doma vačšiu striekačku,napustiť do umývadla teplú vodu a vyplachovať ucho viac krát za sebou,pred tým treba dať sprey,robím si to doma už roky,to isté vám urobí lekár,mne to robievala sestrička u obvodnej

@64jarka64 tak na to si sama netrufam, sa bojim ze by som si poskodila bubienok