Zaliatie tela vodou po onko liečbe
Ahojte... Potrebovala by som sa poradiť s niekým kto je po onko liečbe krčka maternice. Som po všetkých procedúrach no ozareni a brachyterapii lymfatických uzlín som asi po 2 mesiacoch začala mať problémy a zalieva má voda. Momentálne užívam lieky. A odvodnenie no ide to strašné pomaly. Odhadujem že má zalieva lymfa no čakám na pet CT. Vie mi niekto poradiť ako sa rýchlejšie odôvodniť a bol v podobnej situácii? Ďakujem
@anonym_d4ef06 v marci som bola na preventívnej a všetko bolo ok. V septembri som začala mimovoľne krvácať. Ale len tak sem tam. Postupne sa to zhoršovalo. Samozrejme som chodila za gynekológom a stále má presviedčal že to sú hormóny... Az kým som nebuchla po stole nech mi také netvrdí. V práci som len zodvihla krabičku a zlialo má. Nastvane som si zobrala kartu a odišla a už bolo zle
@slniecko3108 nestras ma, ja stracam cyklus a hocikedy jemno spinim ale normalne krvacanie to nie je. homrony mi odmietla brat ze na co. nechapem.
@slniecko3108 nestras ma, ja stracam cyklus a hocikedy jemno spinim ale normalne krvacanie to nie je. homrony mi odmietla brat ze na co. nechapem.
@anonym_d4ef06 nechcem ťa strašiť ale mala by ťa pozrieť... Ja som mala toto isté. Neodobral hormóny nepozrel ma.... 😢
Trvaj si na svojom..to žena už vidí kedy je normálna krv a kedy nie.

@slniecko3108 drž sa❤️
@aurelia2000 ďakujem 😘