icon

Žalúdočné problémy

zdenka17388
16. apr 2023

Ahojte
Pred týždňom som mala vyrozu, 2 dni ma nonstop preháňalo, našťastie ako rýchlo prišlo aj odišlo
Už je to týždeň čo ma neustále bolí žalúdok, neskutočné kŕče, bolesti, žalúdok sa akosi neviem dať do poriadku
Na jedlo si dávam pozor,ľahké jedlá, veľa tekutín, pijem čaj na žalúdok bylinkový a stále to isté
Prosím Vás čo by ste mi poradili
Ďakujem

kristina2412
16. apr 2023

Piť po hltoch macerát z puškvorca. Chuť teda nič moc ale doposiaľ mi pomohol na akýkoľvek žalúdočný problém .

paulinka81
11. feb 2025

@zdenka17388
Ahoj, viem si predstaviť, aké to musí byť nepríjemné. Ja som mala podobnú skúsenosť – viróza, dva dni ma úplne preháňalo, potom sa to zdalo byť ok, ale žalúdok sa nevedel dať dokopy. Stále kŕče, citlivé trávenie, pocit, že niečo nie je v poriadku, aj keď som jedla len ľahké jedlá.
Tiež som skúšala čaje, ľahkú stravu, no nič nepomáhalo. A vieš, čo mi konečne otvorilo oči? Objednala som sa k pánovi Adamkovičovi zo zdravyclovek.sk a on mi vysvetlil, že po takejto viróze býva trávenie rozhasené, často sa oslabí žalúdok, pečeň aj črevá. Lieky ti na to nedajú, lebo doktori len potláčajú príznaky, ale príčinu neriešia. A pritom sa to dá dať dokopy prirodzene, bez zbytočnej chémie.
Ak to chceš naozaj vyriešiť a nie len dúfať, že to časom prejde, zavolaj mu na 0950 542 989. Zistí, čo sa v tele pokazilo, prečo to stále pretrváva a ako to napraviť, aby si sa cítila dobre. Ja som sa takto trápila zbytočne dlho, keby som to riešila hneď, mohla som si ušetriť veľa problémov. Držím ti palce!