Žalúdočné vredy
Ahojte, este v minulosti, asi tak 14rokov dozadu som mala helikobaktera, nemala som ho vtedy asi ani dolieceny. Odvtedy som zaludok nejako neriesila, potom neskor prislo aj tehotenstvo uz. Na jesen, niekedy asi v novembri sa mi zase objavili problemy so zaludkom, vzdy ked som sa najedla bolo dobre, ale zachvilu, ked mi uz vytravilo tak mna strasne bolel zaludok a tlacilo mi to do chrbta, takze musela som nieco zjest, aby to preslo. Vtedy ako mi to prislo tak aj odislo.Teraz sa mi zase objavili problémy,tiez že keď mi trochu vytravilo,tak mňa začal bolieť strašne žalúdok a tlačilo mi to do chrbta. Už sú to 3 týždne čo mi to trvá a teraz už som mala aj kŕče v žalúdku a aj bolesti sa mi zhoršili.Bola som u lekára obvodného,dal mi lieky oprazol a poslal ma na gastro s tým,že to vyzerá na žalúdočné vredy. Moja otázka znie-keby mi aj zistili žalúdočné vredy,dajú sa liečiť? Ako rychlo sa to vylieči? Môže sa to znova vrátiť? Ďakujem
@miky25117 Prosim ozvite sa mi.mam to iste😢😢😢jaja.simunova@gmail.com
Baby tiež mam niečo podobné bolesti v žalúdku preraza do chrbta hlavne v noci keď som zjedla niečo mastné bolo to len sem tam ale posledne 3 týždne hrozné každý Druhý deň a teraz ma to boli už aj cez deň, môj oco ma niečo podobné tak som si od neho vzala helicid beriem týždeň o niečo lepšie ale ešte stále, ako dlho ste brali kým došla úľava? Je mi jasné že dr neminiem, len sa dosť bojím toho gastroskopickeho vyšetrenia, dá sa to?.... Ako vám je, je vám už lepšie?
Dobrý večer je tu este niekto ? ;)

@miky25117 ano mne povedal,ze je tam aj helikobakter.teraz mi dal lieky na ten zapal a potom ked pridem na kontrolu mi da na helikobakter