icon

Zapácha mi moč

5. jún 2023

Ako starym ludom v nemocnici na geriatrii. Bola som u lekara a nic nezistil. Je to strasné. Aj pijem dost vody. Neviete z coho to je? Aj to cítiť, prezliekam sa viac krat denne z nohaviciek. Dokonca aj po sprche za chvilu.

lilianka28
5. jún 2023

Čo má spoločné sprchovanie zo zapachajucim močom? Veď vnútro si predsa nesprchujes.
A tiež nechápem nohavičky.
To máš na nich moč, resp. máš inkontinenciu? Keby si hovorila o výtoku, tak to áno.
Ak lekár nezistil nič, tak potom jedine z jedla, liekov, prípadne tehotenstvo...

alexlexy
5. jún 2023

Ahoj,
mala som to isté, vždy som po sebe musela vystriekať kúpeľňu voňavým sprejom, kvôli zápachu, bežné vyšetrenie moču úplne v poriadku. Trápila som sa s tým skoro rok.
Pomohla dovolenka pri mori. Neviem čo to bolo ale odvtedy som OK.

annabelka
5. jún 2023

Povedala by som, že by to mohol byť zdravotný problém. Ale hovoríš, že lekár nič nezistil. Robili ti len rozbor moču alebo aj rozbor krvi? Ja mám zapáchajúci moč vždy keď mám zápal močových ciest a raz, keď som dostala antikoncepciu, ktorá mi nesadla. Neberieš teraz nejaké nové lieky na niečo? Môže to súvisieť.

alexlexy
5. jún 2023

@annabelka myslím že aj rozbor krvi, keďže chodím k lekárovi veľmi zriedka , tak mi už urobil aj kompletnú preventívku

alexlexy
5. jún 2023

@annabelka zápal som nemala, antikoncepciu neberiem ani žiadne lieky, ale zmenila som partnera , možno s tým to mohlo súvisieť

inom75
5. jún 2023

Nejedla si sparglu?😁

danieli
5. jún 2023

Aj pri cukrovke zvykne moc menit vonu, ale toto by som tipla na nejaky uro-gynekologicky problem, urcite by som oblietala v 1 tyzdni obvodny urolog gynekolog a hladat spolu vsetci traja co sa deje, nenechala by som sa odbit

autor
5. jún 2023

@danieli povedal mi urolog ze vaginu mam cistu ze taku malokedy videl ze po gynekologickej to je v poriadku ale ci naozaj musim podrobnejsie este raz gyndu teda .., ze mam stresovy mechur. Je to strasne mam aj inkontinenciu zas len ked si kychnem ale aj vytoky, osprchujem sa a ty kokso utriem sa a uterak smrdí ako z geriatrie, sprchujem sa potom dlho a casto za den, .a urolog nic nezistil. Denne si menim nohavicky viac krat, po jednom raze idu nohavice na pranie, denne dvoje kazdy den, vlozky nosim ale to neni riesenie, tak skusim este vysetrenia. Beriem ale lieky jednu rano a vecer a na spanie. Ze by z toho z liekov :( pijem dost, aleto ze uplne ako oddelenie geriatrie.

moniczka31
5. jún 2023

Ja mám často infekcie močovych ciest,musím veľa piť,ak nepijem hneď mi smrdí moč ako pišeš.a z toho je u mňa infekcia.mne pomôžu ATB hocijake,raz mi smrdel bola som chorá dosť,dostala som atb.a to pomohlo na moč.teraz mi zase smrdel,lebo som zanedbávala pitie/nedá sa piť litre vody,keď niekde idem/.mám helikobaktera tentokrát,dostala som atb a hneď moč nesmrdi hlavne ráno.u mňa to je takto.je to nepríjemné aj pre mňa,mne strašne smrdel ranný moč.počas dňa už ok.čiže za mňa ATB a veľa piť nech sa to nevráti

veselo_neveselo
5. jún 2023

Tak ved to mas z tej inkontinencie, ak ti unika moc, to je z toho.
Nos vlozky. A pories to unikanie mocu a bude to lepsie.

annabelka
6. jún 2023

@autor môže to byť z liekov