icon

Zapáchajúci pot

vera1605
3. sep 2015

Dobrý den mamičky, neviem či ste mala niekto taký problém ako ja už vyše roka ma to trápi. Mám problém z potením, nepotím sa velmi nemávam vôbec mokré mapy v oblasti pod pazuchami. Stačí len ked trochu moje telo vylučí pot tak zapácha hlavne ked mam tričko z rukávom, krátkym alebo dlhým. už som skúšala všelijaké deodoranty... a stále je to rovnaké aj rôzny druh oblečenia myslím materiál, len vtedy nezapácham ked mam úplne holé podpazušie.. Už neviem ako to mám riešiť či ísť ku kožnéj ale je mi to velmi trápne povedať. A nedomýšlam si to lebo mi to už viacero ludí povedalo :( už som na dne..

Strana
z2
julinnka2
14. mar 2022

@jankulina
@zuzanak96 presne ja stale citim ako cibulu.. och na jednej strane som rada ze to neni nic vazne ale na druhej je to otras .. neznasam ten zapach.. tiez to citim aj z jedla aj seba citim ako po cibuli.. ☹️

jochabet
31. mar 2022

@julinnka2 presne ako vy. Len jedna pazucha a otrasný pach, akoby kyslý. Len ja to cítim aj akoby zo žalúdka, nie je to vyslovene pach, ani chuť, ale dačo také tam je a cítim to v ústach. A plus aj hlavne mliečne výrobky a kaše mi podobne zapáchajú.

ferko10742
31. mar 2022

@jochabet Ja to mám bohuzial tiež.Je to syndróm dráždivého creva, IBS .Úplne vyliečeníe nieje možné . Ale dá sa znížiť symptómom.Mliečne výrobky aj mne róby problém . Dobre je veľa zeleninu jesť a tiež pitný režim dodržiavať.

majapagacova
5. okt 2023

@anetka1978 dobrý deň, toto je ten dezodorant skusila by som aj ja.
@anetka1978

victoriab
5. okt 2023

@vera1605 aj moj smrdi - hormony, znizena cinnost stitnej zlazy, nepomozem si, skor na endokrinologiu

Strana
z2