Zapáchajúci pot
Dobrý den mamičky, neviem či ste mala niekto taký problém ako ja už vyše roka ma to trápi. Mám problém z potením, nepotím sa velmi nemávam vôbec mokré mapy v oblasti pod pazuchami. Stačí len ked trochu moje telo vylučí pot tak zapácha hlavne ked mam tričko z rukávom, krátkym alebo dlhým. už som skúšala všelijaké deodoranty... a stále je to rovnaké aj rôzny druh oblečenia myslím materiál, len vtedy nezapácham ked mam úplne holé podpazušie.. Už neviem ako to mám riešiť či ísť ku kožnéj ale je mi to velmi trápne povedať. A nedomýšlam si to lebo mi to už viacero ludí povedalo :( už som na dne..
@jochabet Ja to mám bohuzial tiež.Je to syndróm dráždivého creva, IBS .Úplne vyliečeníe nieje možné . Ale dá sa znížiť symptómom.Mliečne výrobky aj mne róby problém . Dobre je veľa zeleninu jesť a tiež pitný režim dodržiavať.
@anetka1978 dobrý deň, toto je ten dezodorant skusila by som aj ja.
@anetka1978

@jankulina
@zuzanak96 presne ja stale citim ako cibulu.. och na jednej strane som rada ze to neni nic vazne ale na druhej je to otras .. neznasam ten zapach.. tiez to citim aj z jedla aj seba citim ako po cibuli.. ☹️