Zápal v hrdle
Ahojte, čo môžem mat toto v hrdle ?
Ja mam tiez podobne ako keby som ziletky mala v ustach. Pomohlo mi kloktanie slanej vody.
@jankak055 ja myslím všzadu take to červené je to taká hrčka. Dnes som začala kloktat slabú vodu. Mám pocit aj že mám zapálene hrdlo len moja lekárka ma dovolenku a neviem či to mám riešiť urgent alebo počkať.
@oliolijanka no mna práveže extra nič neboli, trosku hrdlo ale to je nič. Len tá Hrčka ma trosku znepokojuje.
@kris290823 mala som toto iste cca pred mesiacom strasna bolest hrdla dala mi atb a zabralo. Po mesiaci skoro to iste.
@jankak055 takú hrčku ste mali v hrdle ? Ja sa strašne bojím či to neni niečo vážne
To si nepamatam lem cervene to bolo dost
@oliolijanka asi dva týždne a neboli ma to
@jankak055 no uvidím teda moja lekárka sa vráti budúci týždeň tak asi zbehnem k nej. Nebudem to asi riešiť so zastupujucou
@kris290823 ak sa to neda vydrzat isla by som k inej dr. A ak ano skusala by som ine alternativa. Mne vtedy nepomohol ani tantum verde ani doritricin. Strasna bolest v hrdle a ziletky v krku 😭 a okrem toho nic ine. Drzim Vam palce 😉
Mne to príde ako afta
@jankak055 no hovorím mna to neboli trosku cítim hrdlo ktoré je zapálene ale konkrétne toto ma neboli vôbec 🙂
@dankako aj mne na pohľad ale čo som mala niekedy afty tak tie ma bolelo toto ma vôbec neboli ani na dotyk 🙂

@kris290823