icon

Zápal žalúdka a bolesť pod rebrami

nikuskaakolarova
18. aug 2022

Dobrý večer chcem sa opýtať mám opakovaný zápal žalúdka bola som u obvodnej stále má páli v žalúdku a občas sa mi zdá že má už aj škriabe v hrdle bola som u obvodnej dala mi nejaké lieky na kyselinu ale chcem sa spýtať či má môže z toho zápalu žalúdka boliet raz na ľavej strane raz na pravej strane pod rebrami a aj medzi lopatkami občas a pichá má aj pod lopatkami chvíľkami dr som vravela že ma to bolieva pod rebrami no teraz to začalo aj pichat pod lopatkami ďakujem za odpovede ♥️

Strana
z3
mattuliatko30
27. máj 2024

@mariynka a aj ti niečo vyšlo, čo ti to sposobovalo?

mariynka
28. máj 2024

@mattuliatko30 ano, laktoza a histamin.teda priepustne tenke crevo.

cavalierka
28. máj 2024

@nikuskaakolarova ahoj. Ja mam momentálne tiež zapal zaludka. Vždy ma posielali na hadicu, ale nikdy nič nenašli. Tentokrát som tam už odmietla ísť. Viem, z čoho sa mi to robí, tak načo sa trápiť. Ale rebrá ci chrbát ma nikdy z toho neboleli. Odporúčam ti na urýchlenie zotavenia kúpiť Vincentku a piť 2x denne, kým to neprejde. Ja som pregooglila hádam všetko, čo sa dalo ohľadom zaludka. A toto mi fakt pomohli v kombinácii s tymj liekmi a setrnou stravou

mariynka
28. máj 2024

@cavalierka na zapal zaludka vitU, moze ho sposobit aj helikobakter.stava zo sur.zemiakov, dracia krv.koloid.striebro max 20ppm 5x 1PL nalacno..

cavalierka
28. máj 2024

@mariynka mne netreba radiť, ďakujem 😂 ja viem, čo mi zabera

ingrid56
22. feb 2025

@alexnina777 kde ste bola prosím na biorezonancii?

alexnina777
22. feb 2025

@ingrid56 U jednej pani , len ona to uz nerobil

ingrid56
23. feb 2025

@alexnina777 a zbavila ste sa zápalu už nadobro?

alexnina777
23. feb 2025

@ingrid56 áno

alexnina777
23. feb 2025

@nikuskaakolarova ako si ten zápal žalúdka okrem liekov liečiš? ak nezmeniš stravu na protizápalovú tak ti lieky nepomožu, plus celý životný štýl zmeniť treba

Strana
z3