Zapálené nechtové lôžka po pôrode. Stalo sa vám to?
ahojte, stalo sa vam? od kedy som prisla z porodnice (je to už 4 mesiace), sa mi neustale zapaluju nechtove lozka na nohach... postupne po jednom prste, potom zas od znovu, uz som skusala krem z lekarne, tea tree olejcek, teraz najnovsie mi lekar poradil krem imunoglukan.... ale stale nic nepomaha. Boli to uz pri dotyku o perinu :( Bola som aj na krv, ale nemam ziadny zapal. Bola som aj u pedikerky, ci si nestriham zle nechty, ale ze vraj nie. Uz si neviem rady! 😖
@jaja018 no ja som odvtedy nemala zapal, su to dva roky. len si to vystrihnem, vyberiem ulomky ihlou, niekedy vyberiem taky hnusny hnily nechet. bleeee
@adka.baby chirurg ma dovolenku, je to znamy. cudziemu by som nikdy nesla, uz nezopakujem tutu chybu. robil mi to po znamosti primar nemocnice a nepytaj sa. masiar moze ist do riti. vsak preco by sa mal primar zaoberat pos.ratym prstom? sestricka krutila hlavou, ked mi isiel pri prevaze strhavat zaschnutu gazu z prsta. rychlo mi tam splechla tekutinu, nech neodpadnem.
no uz to mam lepsie a hlavne zabrali atb. aj som si kusok odstrihla, ale pri koreni to mam cele zarastene a to moze urobit len on. skusim mu navrhnut, nech mi to umrtvi a nech mi len vystrihne tu cast, co som si ja nevedela. neviem, ci pochodim, ale strhavat to nema vyznam podla mna. zahoji sa to, hned ako mi vyberie tu zarastenu cast.
mne to umrtvili pichali mi mesocain do palca a myslela som že umriem...horšie ako porod a presne ako ty pišeš zaschnuta gáza na druhý den na preveze no čistý konec a masaker.držim ti palce.pa
no vidim ze nas je tu dost a aj ja to mam na jednej nohe jeden prst a na druhej asi 3 davam si tu ciernu mast, framykoin, lieh aj betadine vsetko to dako kombinujem zatial nie som na tom tak ze treba ist na girurgiu tak hadam mi domaca liecba zabere.A vraj horuca voda je dobra ale co najhorucejsia ak vydrzite. a este sa mi urobili aj podkozne tuky na riti :D 😒
Ahojte skuste www.pedikurastudio.sk liecime specialne problemy noh .Pekny den
@julyb mozem sa opytat, viem je to stara tema, ale nasa mala ma zapalene lozko, skusam fungicidin, znama poradila ze to mali, lebo nam bezne veci nezaberaju , a tvakrat mi uz ukazala na kolienko ze bobo, ale odvtedy nic, ze aku mas suvislost ten nechcet s tym kolenom? preto sa pytam, lebo som citala, ze ste nieco podobne ,ali. dakujem za odpoved
ahoj skus v malych troskach nanasat canesten mast ja ho pouzivam a moja dcerka ked mala 2,5 roka tak mala teisz taky ako keby osupanu kozko pri nechtiku a v pohode jej to pomohlo vyskusaj
Tiež sa mi to stalo po obidvoch pôrodoch, ale vždy mi to prešlo skôr samo. Možno že mi pomohlo aj to, že som sa vtedy umývala každý deň s repíkom , pretože som bola zašívaná. Pár krát som si to natrela aj alpou. Mala som zapálené aj zo dva nechty na rukách. Ktovie, prečo sa to stáva práve po pôrode.
ahojte prosim o radu a hlavne osobnu skusenost, viete mi poradit dobru kliniku, pripadne meno chirurga, ktory je v tom to profik. Syn ma problemy s palcami uz dva roky a nezabera ani sponovanie ani cistenie. Skusime teda laserove osetrenie.
ked tu citam vsetky tie problemy s nechtami tak tie moje to je asi nic, ja mam stale problemy s nechtami hlavne v lete to mam hrozne nohy,ale pouzivam od canesporu tu dvojtyzdnovu kuru na nechty a to mi pomaha
Ahojte ja som mala tiez problemy po porode, zhrubol mi necht na palci a zacal sa mi drolit. Tym ze som mala oslabenu imunitu tak som niekde chytila plesen.Velmi mi pomohla sada na nechty Canespor, liecba touto sadou trva 1az 2 tyzdne, potom sa este samozrejme pokracuje kym nevyrastie uplne zdravy necht, staci uz len natierat kremom Canespor, ten ma ine zlozenie ako mast ktora je v sade.
Ahojte mam ten isty problem uz tyzden pred porodom ma zacal boliet palec na nohe po dvoch tyznoch to bolo take zle že so šla na chyrurgiu operačne mi to upravili ale bolest neprešll len sa zhorsula. Tak som išla znova a strhli mi kus nechta strasna bolest prešlo to a objavilo sa to na druhej strane nechta hladam pricinu ale nic mam to na obydvoch nohach 5 mesiacou nemam co obud som zufala potrebujem sa toho zbavit

@lubinka26 ja s tym bojujem uz 4roky od kedy som porodila riesila som to chirurgicky pomohlo na chvilku ale konecne som nasla pedikerku ktora mi zarasteny necht vyberie a mam zase na dlhy cas pokoj.Uz nikdy nepijdem na chirurgiu iba na pedikuru a bude pokoj. Zarasteny necht treba vybrat inak sa cele lozko zapalu.drzte sa