Zapálené pľuzgiere na prstoch
Zdravím. Chcem sa opýtať či niekto nevie co by to mohlo byt. Lebo neviem sa toho už dlhšie zbaviť začína to vodnatýma pľuzgierama, ktoré šialene svedia, pak sa to začne supat a nakoniec celé popraska. Vopred ďakujem za odpoveď

@sketa ahoj aj ja mam to iste. Je to tzv. dihydroticky typ ekzemu. Objavilo sa mi to hned po porode a dodnes po roku nezmizlo. Dnes som vsak bola u zubara a nasiel mi v zube granulom (nieco ako cysta) , odstranil tak uvidim ci to bude mat sprievodny efekt. Kozna mi dala krem ale sama ma varovala, ze ekzem ide vzdy zvnutra a vrati sa mi to ak neporiesim krv, gyneko, zubara etc. No tak uvidim. Plus mi zistili ze som prekonala EB virus a vraj ten mame vacsina prekonany (mononukleoza etc) spusta v tele aj taketo ekzemy ak si napr vystavena chronickrmu stresu, coz je u mna od porodu, takze to by aj sedelo. Takze zacni patrat zvnutra
@bashee no pekne ja som na základnej škole predelala mononukleozu hneď dva razy bola som pomaly celý školský rok doma. No a aby som pravdu povedala aj tie zuby by som mala dat troska do poriadku, lebo tiež už má dlshsie sem tam pobolieva. Len ku kožnej sú strašne dlhé čakacie doby, tak som sa chcela ešte poradiť at s vami, ale už to nevyzerá dobre a viacej to boli

a mas aj ine diagnozy?Lebo ja som si pisala s babou,co zacala mat pluzgiere kt sa tvorili a praskali a stipali tiez na rukach ale ona mala raymondov fenomen plus jej sa zhorsili nejake protilatky a asi to bol dosledok toho,ty okrem toho nic nemas?Ved chod s tym na kozne,ci ani tam si nedaju rady?Alebo chod na krv,vysetrit mozno aj zapal alebo co.